








Zara ilçesinde düzenlenen kutlu doðum haftasý büyük ilgi gördü
Sivas’ýn Zara ilçesinde Kutlu Doðum Haftasý münasebetiyle gerçekleþtirilen program kapsamýnda Zara ilçesinde düzenlenen Kutlu doðum haftasý büyük ilgi gördü.Sivas Ýl Müftüsü Yusuf Þahin de katýlýmcý-konuþmacý olarak katýldýðý etkinlikliðe vatandaþlar yoðun ilgi gösterdi.Zara ilçesinde bir düðün salonunda gerçekleþtirilen konferans öncesinde katýlan vatandaþlara kutlu doðum yemeði ikram edildi.
Konferansa Ýlçe Kaymakamý Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ, Belediye Baþkaný Hüsamettin GÜRSOY, daire amirleri ve vatandaþlar katýldý. Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý ile baþlayan program, Sivas Paþa Camii Ýmam Hatibinin Kur’an Tilaveti ve Ýmam Hatiplerimizin seslendirdiði ilahilerle devam etti.
Konferansa konuþmacý olarak katýlan Sivas Ýl Müftüsü Yusuf ÞAHÝN, “Ýslam Medeniyetinde Birlikte Yaþama Tecrübesi” adlý konferansýyla peygamberimizin hayat modelinden örnekler sundu.Daha sonra konferansýn ardýndan davetlilere “Alemlere Rahmet Hz Muhammed” adlý kitap, kýrk hadis kartelasý ve karanfil daðýtýldý.
Avam Haber Com-Mercek Haber Gazetesi
Zara-Sivas
HAYRETTÝN ÖZTEMÝZ












