








Etkinlikler kapsamýnda okullarda Trafik Haftasý ile ilgili resim, þiir ve kompozisyon yarýþmalarý düzenlenirken öðrencilere ve sürücülere temel trafik ve ilk yardým konferansý veriliyor. Trafik kazalarýnda hayatýný kaybedenlerin de unutulmadýðý etkinliklerde kazazedelerin aileleri ziyaret ediliyor.
Her yýl 3-9 Mayýs tarihleri arasýnda ülke genelinde kutlanan Trafik Haftasý Erzin´de Kaymakam Ýlhan Abay´ýn baþkanlýðýnda oluþturulan komite tarafýndan düzenlendi.
Ýlçe Trafik Tescil Büro Amiri Komiser Yardýmcýsý Soner Vural, Trafik Haftasý´nda önemli çalýþmalar yaptýklarýný belirterek, her yýl meydana gelen trafik kazalarýnda dikkatsizlik yüzünden yüzlerce insanýn hayatýný kaybettiðini söyledi. Bunun önüne geçebilmek için herkesin trafik kurallarýna uymasý gerektiðini söyleyen Vural, trafik büro amirliði olarak düzenledikleri konferanslarla öðrenci ve sürücülere trafik ve ilk yardým dersleri vereceklerini sözlerine ekledi.












