Kayýtlý Reklam Bulunamadý

05 Subat 2012, Perþembe
Seri Ýlan
Kategori: Yok
Foto Galeri

Ýzlenme: 14873

Ýzlenme: 1548

Ýzlenme: 1479

Ýzlenme: 2195
 
Reklam




 



Kayýtlý Reklam Bulunamadý
  Ana Sayfa        Yerel
Turizm Bakanlýðýnda skandal
Turizm Bakanlýðý Ýznikin tanýtýmý ile ilgili Ýngilizce-Türkçe dillerinde bastýrdýðý tanýtým kitapçýðý Ýslam
30 Temmuz 2010, Cuma  22:35 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
  Alemini kýzdýracak. Kitapçýðýn ortasýnda bulunan  Besmele –i Þerifteki Rahman ve Rahim yerine Papaz ve Haç koyan Kültür Bakanlýðý Haçlý ihanet hançerini Ýznik’in baðrýna sapladý. Tepkiler büyük olunca kitapçýklar bir anda ortalýktan yok oldu.

Kültür ve inanç turizmi adý altýnda yürütülen çalýþmalarla ilgili Ýngilizce ve Türkçe dillerinde Ýznik tanýtým kitapçýðý bastýran Kültür ve Turizm Bakanlýðý, kitapçýðýn ortasýnda Besmele-i þerif motifinin üzerine papaz ve haç resmi koydu. Kaymakamlýða baðlý Turizm Danýþma Bürosu tarafýndan yerli ve yabancý turistlere daðýtýlan kitapçýklar ise ortadan bir anda kayboldu. Kaymakamlýk yetkilisi broþürlerin toplatýldýðýný ifade etti.

KÝTAPÇIKLARI BÝZDE BULAMADIK

Ýznik Kaymakamlýðýna vekâleten bakan Orhangazi Kaymakamý Ertan Peynircioðlu ise yaptýðý açýklamada, “Arkadaþlarýmýza kitapçýklardan bulunmasý istedim onlarda bana hiçbir yerde olmadýðýný ifade ettiler. Konuyla ilgili bir vatandaþýmýzda Cumhuriyet Savcýlýðýna suç duyurusunda bulunmuþtur” diye konuþtu.

ÝLÇE MÜFTÜLÜÐÜ HAREKETE GEÇTÝ

Ýlçe Müftüsü Hasan Atlý, “Þikayetler üzerine Kitapçýktan bir adet Diyanet Ýþlerine gönderdik, ayrýca Ýznik Kaymakamlýðýna da þikayetleri bildirdik” diye konuþtu.

MÜZE DEÐÝL CAMÝ
Orhangazi’de yayýn yapan 3. Göz Gazetesi 22-29 Temmuz 2010 tarihli gazetesi haberi manþetten duyurdu. Vakýflarýn ve Diyanetin kayýtlarýnda, Cami olarak geçen Ýznik Ayasofya için, 3.Göz imtiyaz sahibi ve sorumlu yazý iþleri müdürü Ýrfan Aydýn, Ýznik Cumhuriyet Savcýlýðýna 2008/470 sayý numaralý dilekçesi ile baþvuruda bulundu. Aydýn baþvuruþunda, Ayasofya Müze tabelasýnýn indirilip, yerine kanunlara uygun bir þekilde Ayasofya Camii tabelasýnýn asýlmasýný ve asýlsýz tabelayla halký yanýltanlar hakkýnda gerekli kamu davasý açýlmasýný talep etti.
... KAYNAK:HÜSEYÝN BALCI
EÞREF AYDIN  AVAMHABER.COM ÝZNÝK




Bu haber 1600 kez okunmuþtur.
 

Haber   Video Foto Ýlanlar

Üye Giriþi
Röportaj
Sýnýf öðretmenliði yapan Talip Demir in yakýn zamanda piyasaya çýkan Oðlum Okuyacak adlý roman türündeki kitabýný ve bundan sonra yazarlýktaki hedeflerini konuþtuk.
Yazarlar
Video
reklam alaný

DOLAR

   Alýþ     : 1.753 TL

   Satýþ  : 1.7531 TL

 
                                                                                                                     REKLAM   l  ÝLETÝÞÝM   l   KÜNYE   l   GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ   l   RSS