El-Fetih Hamas kavgasý sürüyor
Abbas, Batý Þeria yý Hamas a býrakmadýðýmýz gibi Gazze yi de Hamas a býrakmayacaðýz.
Filistin Yönetimi Baþkaný Mahmud Abbas, sýnýrlar ve mültecilerin dönüþ hakký gibi Filistin davasýnýn temel meselelerinden taviz vermesi istendiði ve kendisine baskýlarýn yapýlmasý halinde çantasýný alarak Filistin Yönetimi´nden istifa edeceðini söyledi.
"2000´deki intifada Filistinlileri yýktý, 2000´e kadar Filistin´de yapýlan herþeyi yerle bir etti" diyen Abbas, Arap ülkelerinin Filistin´i siyasi, ekonomik ve diðer tüm alanlarda desteklemesi gerektiðini ifade etti.
Kuveyt´te yayýnlanan Raya gazetesine konuþan Abbas, "Batý Þeria´yý Hamas´a býrakmadýðýmýz gibi Gazze´yi de Hamas´a býrakmayacaðýz. Herkes, darbeyle meydana gelen bölünmüþlüðü çok iyi bilmektedir. Biz, bölünmüþlüðün sona erdirilmesi için diyalog dilinin kullanýlmasýnda kararlýyýz" dedi.
isra haber
Bu haber 434 kez okunmuþtur.
Sarkisyan nýn Karabað ý biz aldýk, Aðrý yý siz alacaksýnýz sözlerine Dýþileri den sert bir kýnama geldi
Krajina Sýrp Cumhuriyeti nin liderliðini yapan Goran Hadziç in tutuklandý...