Kayýtlý Reklam Bulunamadý

23 Mayýs 2012, Çarþamba
Seri Ýlan
Kategori: Yok
Foto Galeri

Ýzlenme: 23889

Ýzlenme: 1917

Ýzlenme: 2246

Ýzlenme: 2624
 
Reklam




 



Kayýtlý Reklam Bulunamadý
  Ana Sayfa        Güncel
Araçlarýnýzýn kýþlýk lastikleri hazýr
iþadamý Özay Emlik taþýt sahipleri araçlarýnýn lastiklerini biran önce deðiþtirsinler ve yanlarýnda mutlaka zincir bulundursunlur dedi
15 Ekim 2011, Cumartesi  02:15 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KIÞLIK LASTÝKLERÝNÝZ HAZIR MI?

Mýchelin Sivas ana bayi Özay Emlik:”Araçlarýnýzýn Kýþlýk Lastikleri Hazýr”

   Atatürk Caddesi sanayi çarþýsý no:99 da bulunan Mýchelin Sivas ana bayi iþletmecisi Özay Emlik, yaklaþan kýþ mevsimi dolayýsýyla iþyerinde kýþlýk lastik satýþlarýnýn baþladýðýný belirtti. Emlik,  4 yýl önce bir arkadaþý vesilesiyle bu mesleði seçtiðini ve mesleðimiz kendine göre güzel ve deðiþik yönleri olan oldukça hareketli bir meslektir þeklinde konuþtu. Özay Emlik,” Memleketimiz kýþ memleketi ve mevsim oldukça sert geçiyor. Ýþlerimiz her geçen günleri aratýyor. Yine bu tür olumsuz þartlara raðmen mesleðimizi severek icra etmeye çalýþýyoruz. Son aylarýný yaþadýðýmýz 2011 yýlý bizim açýmýzdan verimli bir yýl olmasa da para kazanmadýk deðiliz.2012 yýlýndan beklentimiz ise iyi yönde oldukça ümitliyiz.

  Araç sahipleri kýþýn kullanacaklarý ve kendileri için hayati önem taþýyan firmalarýn ürünlerinin tercih edilmesini öneriyorum. Sivas’ýmýzýn kýþ mevsimi oldukça sert geçiyor. Kýþ lastiklerinin faydalarýnýn farkýna varýldýkça ülkemizde dolayýsýyla ilimizde de kullanýmý artýyor. Bu arada kýþ lastiði kullanmak mutlaka tek baþýna meydana gelecek olasý kazalarý önlemez. Bununla birlikte kýþýn takip mesafesi daha uzun tutularak buzlanma riskine karþý hýz düþürülmelidir.

  Ani direksiyon hareketleri, frenlerden mümkün olduðu kadar kaçýnýlmasý ve hýz limitlerine azami dikkat gösterilmesi þeklinde alýnacak tedbirler kýþ aylarýnda trafik kazalarýnýn azaltýlmasýnda büyük önem taþýr. Taþýtlarýmýza takacaðýmýz kýþ lastikleri kaymayý önleyici yapýya sahip olma özelliði yapýsýna sahiptir. Farklý olarak tasarlanmýþ kýþ lastikleri mevsimin aðýr þartlarýnda direksiyon hakimiyetini artýrýp durma mesafesini kýsaltmasý nedeniyle daha fazla tercih edilerek talep görüyor dedi.”Mýchelin Sivas ana bayi iþletmecisi iþadamý Özay Emlik, kýþ memleketi olduðumuzdan dolayý taþýt sahipleri araçlarýnýn lastiklerini biran önce deðiþtirsinler ve yanlarýnda zincir bulundurmayý ihmal etmesinler þeklinde uyarýlarda bulundu.

Hayrettin Öztemiz

Avam Haber Com.Mercek Haber Gazetesi

SÝVAS





Bu haber 466 kez okunmuþtur.
 

Haber   Video Foto Ýlanlar

Üye Giriþi
Röportaj
Sýnýf öðretmenliði yapan Talip Demir in yakýn zamanda piyasaya çýkan Oðlum Okuyacak adlý roman türündeki kitabýný ve bundan sonra yazarlýktaki hedeflerini konuþtuk.
Yazarlar
Video
reklam alaný

DOLAR

   Alýþ     : 1.825 TL

   Satýþ  : 1.8258 TL

 
                                                                                                                     REKLAM   l  ÝLETÝÞÝM   l   KÜNYE   l   GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ   l   RSS