








Baþkan Aktaþ baþarýlý
GÜRÜN BELEDÝYESÝ ÇALIÞIYOR
Gürün Belediye Baþkaný Mehmet Aktaþ” Gürün için çalýþýyoruz. Görev yaptýðým 3 dönem içerisinde ilçemize önemli hizmetler kazandýrdýk”
Gürün ilçe Belediye Baþkaný Mehmet Aktaþ, kendisine 3 dönem boyunca görev yetkisi veren vatandaþlarýna odaklý hizmet anlayýþý içerinde çalýþtýðýný ifade etti. Gürün ilçesinde makamýnda kabul ettiði gazetemiz Pusula Habere görev yaptýðý süre boyunca çok hizmetler kazandýrdýðýný kaydeden Baþkan Aktaþ, þu açýklamalarda bulundu.”Bizi bu göreve layýk görüp seçen vatandaþlarýmýza yaptýðýmýz hizmetlerle bana verdikleri güvene layýk olmaya çalýþýyoruz. Her ne hizmet yapýyorsak bu hizmetlerden kazançlý çýkacak olan taraf Gürün ve Gürünlüler olacaktýr. Ýlçemize 1 Terminal Binasý,1Kültür Merkezi, Sebze Pazarý ve Soðuk Hava Deposu kazandýrarak Yeni Mezbahaya kavuþturduk. Ayrýca ilçemize güzel bir hayvan pazarý kurduk. Ýlçemiz halkýnýna hizmetine sosyal tesisler kazandýrarak 4 adet park yerini hizmete sunduk. 15 kilometre ana halter kanalizasyonunu gerçekleþtirdik.
Ýlçemizde ana halter yoktu. Yüzde onlarda olan kanalizasyon þebekesini yapýlan baþarýlý çalýþmalar ile yüzde doksan artýþ ile yüzde yüz oranýna yükselttik.6 kilometre sýcak asfalt ve ortalama 500 bin metre kare taþ döþemesi yapýldý. Bu arada ilçemizde ayrý bir özelliði olan gürün taþýndan 30-35 bin metre kare küp civarýnda yol yapýlarak yine ilçemizin isale su hattý tamamlanmýþtýr.
AKTAÞ” ARAÇ FÝLOMUZU GÜÇLENDÝRDÝK”
Belediyesinin araç filosunu güçlendirdiðini belirten Baþkan Aktaþ,”Belediyemiz araç filosunu 3 adet iþ makinesi, 1 adet kepçe,1 greyder,1 eskivatör, 2 tane otobüs.1 kamyon,2 pikap,1 adet cenaze nakil aracý,2 tane binek arabasý ve Ankara Anakent Belediyesinin hibe ettiði 1 Adet Belediye Aracýný katarak”güçlendirdik” dedi. Gürün Belediye Baþkaný Mehmet Aktaþ,”þuan kapalý yüzme havuzu, hamam, sauna ve kapalý oto parkýn kaba inþaatý tamamlanmýþ olup önümüzdeki günlerde halkýmýzýn hizmetine sunacaðýz. Bu hizmetlerin devir iþlemi de 2012 yýlýnda yapýlacaktýr. Diðer yandan çay boyu mahallesinde þuanda yeni bir park yeri yapýyoruz. Yapýlacak olan park yerinin de binasý tamamlanma aþamasýnda etrafýnýn çevre düzenlemesi de yine inþallah 2012 yýlýnda tamamlanacaktýr. Bir diðer çalýþmamýzda belediye garajý deposu yapýlýyor”þeklinde konuþtu. Baþkan Aktaþ, ilçesine yapýlacak ve yapýlmasý planlanan hizmetlerden ilçe halkýnýn kazançlý çýkacaðýný ifade ederek durmak yok hizmete devam dedi.
Hayretin Öztemiz
Avamhaber.com
Mercek Haber Gazetesi
Gürün/Sivas












