








Almanya’nýn Berlin kentinde düzenlenen ve ülkemizin de konuk olarak katýldýðý 44. Uluslararasý Turizm Borsasý Fuarý ziyaretçilere kapýlarýný açtý.
Sivas Valisi Ali KOLAT’ýn da davetli olduðu fuarda Kültür ve Turizm Bakaný Ertuðrul GÜNAY, Almanya Ekonomi Bakaný Rainer BRÜDERLE, Berlin Eyaleti Baþkaný Klaus WOWEREÝT ile birlikte Türkiye standýnýn açýlýþýný yaptý.
“Türkiye Büyülüyor” sloganýyla açýlan stantta sergilenen Divriði Ulu Cami’nin maketi ziyaretçiler tarafýndan yoðun ilgi gördü. Kültür ve Turizm Bakaný Ertuðrul GÜNAY, Almanya Ekonomi Bakaný Rainer BRÜDERLE, Vali Ali KOLAT ve Türkiye’nin tanýtým yüzü Manken Tülin ÞAHÝN’in önünde poz verdiði maket, ziyaretçileri de büyüledi.
Fuarda Avrupa Sivaslýlar Birliði Baþkaný Rüþtü ELMAS ve Sivaslýlarla da bir araya gelen Vali Ali KOLAT, Sivas’a özgü deðerlerin 187 ülkeden 11 bin 127 þirketin katýldýðý ve 170 bin kiþinin ziyaret etmesinin beklendiði dünyanýn en büyük turizm fuarýnda tanýtýlmasýnýn memnuniyet verici olduðunu kaydetti.
AVAM HABER COM/SÝVAS
HAYRETTÝN ÖZTEMÝZ











