Rende den ikisi bir arada
Bendesel Engeliler İl Spor Temsilcisi Yaşar RENDE Tekerlekli Sandalye Basketbol takımlarına yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Bendesel Engeliler İl Spor Temsilcisi Yaşar RENDE  Tekerlekli Sandalye Basketbol takımlarına yardımda bulunanlara  teşekkür etti.

Yaşar RENDE konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada “Tekerlekli sandalye basketbol 2.liginde mücadele eden takımlarının zorluklar içerisinde uğraş vererek bir sezonu daha geride bıraktık dedi.

                “Rende yapmış olduğu açıklamada Tekerlekli sandalye takımına sporcu bulmakta zorlandıklarını ve bu konuda Engeli Derneklerinden,Sosyal Hizmetler İl  Müdürlünden ve  Belediye Sosyal Hizmetlerdeki arkadaşlardan gerekli desteği bulamadıklarını söyledi.

                Rende ilgili arkadaşlara ve kuruluşlara sürekli irtibat halinde olduklarını ve bu kuruluşların kendilerine ne sporcu bulma konusunda  nede herhangi faaliyetlerinde İl Spor Temsilcisi olarak davet edilmediğini söyledi.”

                Rende Sezon başında bize destek veren Başta Sayın Valimiz Ali KOLAT beye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Beye İl Genel Başkanı Sayın Sedat ÖZATA ve değerli Meclis üyelerine aracımızı sezona hazırlayan makine bakım Müdürü ve ustalarına teşekkür ederim dedi”

 

AVAM HABER COM

MERCEK HABER GAZETESİ

SİVAS

 

HAYRETTİN ÖZTEMİZ

www.avamhaber.com sitesinden 23 Mayıs 2012 Çarşamba tarihinde yazdırılmıştır.