Divriği CHP den mesaj
Başkan Kırkayak CHP ye yakışır bir şekilde seçim olacaktır. Buradan çıkan sonucu göre ise adaylarımız belirlenecektir dedi.
Divriği CHP den mesaj
CHP YAKIŞIR SEÇİM OLACAK
Divriği CHP İlçe Başkanı Hüsamettin Kırkayak”Hileye, hurdaya meydan vermeden CHP’ye yakışır bir şekilde seçim yapılacaktır”
Divriği CHP (Cumhuriyet Halk Partisi)İlçe Teşkilat Başkanı Hüsamettin Kırkayak, partisinin ilçe delege seçimleri hazırlıklarında son aşamaya gelindiğini kaydederek CHP’ye yakışır bir şekilde seçim yapılacağını söyledi. Divriği CHP ilçe Başkanı Hüsamettin Kırkayak, gazeteci yazar Uğur Mumcu’nun ölümünün 19 yılında 24 Ocak unutulmayacak kara bir gün, ülkesini çok seven, karanlık güçlere veren, demokrasi düşmanları benden korksun diyen yiğit insan Uğur Mumcu’nun ölümünün 19,yıl döneminde önünde saygı ile eğiliyor katilleri kınıyorum şeklinde konuştu.
Divriği CHP ilçe Başkanı Hüsamettin Kırkayak, partisinin delege seçimleri ile ilgili olarak gazetemize şu değerlendirmelerde bulundu.”Partimizin Divriği İlçe Teşkilatı delege seçimleri 28 Ocak Cumartesi günü yapılacaktır. Parti ilçe teşkilatı lokalinde yapılacak olan delege seçimlerine muhtarlık bölgesi seçimlerine (delege seçimleri) 26 mahalle katılarak yaklaşık 1000 kişi(bin)oy kullanacaktır.
Hileye hurdaya meydan vermeden CHP’ ye (Cumhuriyet Halk Partisi) ye yakışır bir şekilde seçim olacaktır. Buradan çıkan sonucu göre ise adaylarımız belirlenecektir”dedi.
Hayrettin Öztemiz
Divriği- Sivas
www.avamhaber.com sitesinden 24 Mayıs 2012 Perşembe tarihinde yazdırılmıştır.