enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
30,9828
EURO
33,6294
CARGILL

Bursa’da Akşener heyecanı

Bursa’da Akşener heyecanı
49
A+
A-

Bursa bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırlayacak. Kent Meydanı’nda saat:14.00’de Bursalılarla buluşacak olan Akşener’e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş da eşlik edecek.

“Bursa Tarih Yazacak, Türkiye Tarih Yazacak” temalı büyük miting ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamladıklarını vurgulayan İYİ Parti İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, “Divan heyetimiz, yöneticilerimiz, milletvekili adaylarımız ve tüm dava arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma yaptık. Bursa’ya yakışan; Partimizi, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’i ve kendisine eşlik edecek olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Sn. Mansur Yavaş’ı gururlandıran bir miting yapabilmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık” dedi.

14 Mayıs genel seçimlerinde Türkiye’nin tam anlamıyla bir yol ayrımında olduğunun altını çizen İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu şunları söyledi.

“Bursa Kent Meydanı’nda bugün Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Sn. Mansur Yavaş’ı Bursalı Hemşehrilerimizle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Üzerimize düşen tüm sorumlulukları eksiksiz yerine getirmeye çalıştık ve en ince detaylarına kadar planladık.

İYİ Parti’nin Türk siyasi hayatına katılışına öncülük eden Bursa, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’e yine sahip çıkacak ve bağrına basacaktır. Akşener’in yanı sıra Bursa’nın, kendisine eşlik edecek olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sn. Mansur Yavaş’ı çok sevip saydığını biliyoruz. Bursalılar bu mitingde Sn. Yavaş’ı da dinleme şansı bulacaklar.

Seçim süreci ilerledikçe ve 14 Mayıs yaklaştıkça sinerjimiz gerçekten çok arttı. Partimizin eski heyecanlı ve coşkulu havasına yeniden kavuştuğunu görmek gerçekten çok sevindirici.

Son düzlüğe büyük bir moral motivasyonla giriyoruz ve bütün tahminleri şaşırtan sürpriz bir sonuca imza atmaya hazırlanıyoruz.

Bütün gücümüzü seferber ettiğimiz Kent Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz mitingimize tüm Bursalıları davet ediyoruz.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, saat: 14.00’de Kent Meydanı’nda yapılacak miting için bugün Yenişehir Havaalanı üzerinden Bursa’ya gelecek ve doğrudan miting alanına intikal edecek