enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,0802
EURO
33,6839
CARGILL

Çin, Ürünlerini İstanbul’a Taşıdı

313
A+
A-

Çin Ürünleri Fuarı İstanbul’da Kapılarını Açtı

Çinli tedarikçilerle Türkiye’den alıcıları bir araya getiren Çin Ürünleri Fuarı (China Homelife Turkey), İstanbul Fuar Merkezi’nde açıldı.  450’nin üzerinde Çinli firmanın katılımıyla 18 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuar, 11 Haziran Cumartesi akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Çin’in Hangzhou eyalet belediyesi ve Shangdong, Guangdong, Jiangsu, Anhui, Shanghai, Ningbo gibi 11 farklı eyalet ve şehri tarafından düzenlenen Çin Ürünleri Fuarı (China Homelife Fuarı)  İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. 2019 yılında; yaklaşık 12 bin iş dünyası profesyonelinin ziyaret ettiği 573 ikili iş görüşmesi ve toplamda 32,4 milyon dolarlık iş hacmi gerçekleştiği fuar, pandeminin ardından tekrar Avrasya bölgesinde ticari ilişkilerin geliştirilmesinde önemli ticaret platformlarından biri olurken sektör profesyonellerinin ajandasında da ilk sırada yer alıyor.

Çin, Ürünlerini İstanbul’a Taşıdı

Uygun maliyetli, ürün ve hammadde bulunabilirliği avantajı ile son 20 yıldır tüm dünyanın üretim merkezi haline gelen Çin,  ürünlerini İstanbul’a taşıdı.  Türk standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşya, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, lojistik, LED ve aydınlatma gibi ürünlerin bulunduğu fuar, hem iş insanlarına hem de yeni evleneceklere önemli fırsatlar sunuyor.