enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207

Erzurumlular’dan dev organizasyon

Erzurumlular’dan dev organizasyon
39
A+
A-

Orhangazi Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Cumhuriyet Alanı’nda 2 binden fazla insanın katılımı ile iftar organizasyonu düzenledi. İftarda davetlilere Erzurum’un yöresel lezzeti cağ döner ve kadayıf dolması ikram edildi. İftar yemeğine protokol üyeleri ve siyasiler de katıldı.

Orhangazi Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Orhangazi Cumhuriyet Alanı’nda iftar organizasyonu düzenledi. Ramazan ayı boyunca dernek lokalinde her gün 200 kişiye iftar yemeği veren Erzurumlular Derneği’nin Cumhuriyet Alanı’ndaki iftar programında ise binlerce davetliye Erzurum’un yöresel lezzeti cağ döner ile kadayıf dolması da ikram edildi.

Orhangazi Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından verilen ve 6 ayrı noktada cağ dönerlerin pişirildiği iftar programına Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fethi Yıldız, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, siyasi partilerin ilçe başkanları, Partilerin milletvekili aday adayları, STK temsilcileri ile 2 binin üzerinde vatandaş katıldı.