enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4942
EURO
34,5714
Cargill

Esnaf Odası, afet bölgesi için ‘ekmek bağışı’ kampanyası başlattı

Esnaf Odası, afet bölgesi için ‘ekmek bağışı’ kampanyası başlattı
164
A+
A-

Orhangazi Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Durmuş , deprem bölgeleri için ekmek bağışı taleplerinin ardından, afet bölgesine gönderilmek üzere kampanya başlatıldığını duyurdu.

Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Orhangazi Fırıncılar Kooperatifi ve kooperatife bağlı fırınlar vasıtası ile deprem bölgesine 2 konteynır ekmek götürmek için kampanya başlattı. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar herhangi bir fırına gidip istediği miktarda ekmek parası ödeyebilecekler. Toplanacak olan ekmekler deprem bölgesine ulaştırılacak.
Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan deprem bölgesi için ekmek kampanyası başlattı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Orhangazi Fırıncılar ve Unlu Mamüller Kooperatifi, kooperatife bağlı Fırıncılar tarafından yürütülecek olan kampanya dahilinde Perşembe günü deprem bölgesine 2 konteynır dolusu ekmek götürmek için bir kampanya başlattı. Büyük bir bölümü esnaf odası ve fırıncılar tarafından karşılanacak olan kampanya dahilinde vatandaşlar herhangi bir fırına giderek istedikleri miktarda ekmek ücreti ödeyerek kampanyaya destek olabilecek. Fırınlardan temin edilecek olan ekmekler Perşembe günü konteynırlar vasıtası ile deprem bölgesine gönderilecek.