enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3592
EURO
34,9986

Forklift Operatörlük Kursları Orhangazi TSO ‘da

Forklift Operatörlük Kursları Orhangazi TSO ‘da
394
A+
A-

4857 Sayılı İş Kanunun hükümlerine göre; motorlu bir iş makinesini kullanacak olan operatörün belgesi olmadan forklift ve diğer tüm iş makinelerini kullanması mümkün değildir.

Mevzuat gereği forklift operatörleri mutlaka forklift kursundan eğitim alıp, sınavlarda başarı gösterdikten sonra Milli Eğitim Bakanlığından onaylı “forklift sertifikası” alması gerekmektedir.
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, gerçekleştirdiği toplantılar, görüşmeler ve üye ziyaretlerinden aldığı geri dönüşler sonrasında, üyelerine hizmet amacıyla Orhangazi TSO forklift kursu düzenliyor.

Teorik eğitimi Orhangazi TSO Hizmet Binasında yapılacak olan forklift operatörlük kursunun uygulama eğitimi ve sınavları ise Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı Hürriyet Mahallesi 11. Mutlu Sk. No:1 K:3 Osmangazi/Bursa adresinde bulunan Bursa Özbay İş Makineleri Kursuna bağlı sınav merkezinde yapılacak.
SON BAŞVURU TARİHİ 30 HAZİRAN 2022
Teorik eğitimi Orhangazi TSO hizmet binasında gerçekleştirilecek olan forklift kursu için Odaya yapılması gereken son başvuru tarihi 30.06.2022 Perşembe günüdür. Eğitim ve Sınav tarihi ise başvurular sona erdikten sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirtilecek tarihlere göre belirlenecektir.
Kurs ücreti 1.296 TL olup (sınav ücreti dahil) ücretler ilgili kurumun belirtilen hesabına yatırılacak.
Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin, www.orhangazitso.org.tr adresinden veya 0 224 573 81 69 numaralı oda telefonundan irtibat kurabilecekleri ifade edildi.