enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4942
EURO
34,5714
Cargill

‘Gün birlik olma günüdür’

‘Gün birlik olma günüdür’
172
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Orhangazi İlçe Başkanı Halil Bozoğlu MHP’nin 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bozoğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum diyerek; Gün, sen-ben ayrımıyla, yersiz polemiklerle vakit kaybedecek bir gün değildir. Gün her şeyden ve hepsinden önemlisi; bir olmak, beraber olma günüdür dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Orhangazi İlçe Başkanı Halil Bozoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; Türk milliyetçiliği davasının partileşme ve siyasette söz sahibi olma ihtiyacıyla ortaya çıkan MHP’nin temeli 8-9 Şubat 1969’da Adana’da atıldı. Zorlu imtihanlarda türbedarı, kurşun gibi ortamlarda hissedarı, zulmet dolu günlerde bayraktarı, çetin şartlarda sancaktarı olan üstün meziyetli, temiz mizaçlı, halis imanlı dava arkadaşlarımla övünüyor, şükranlarımı sunuyorum. Elleri öpülesi ecdadımız başta olmak üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten Mareşal Fevzi Çakmak’a, Osman Bölükbaşı’ndan Kurucu Genel Başkanımız Alparslan Türkeş’e kadar iftihar kaynaklarımıza, siyasetimizin kutup başlarına Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz diliyorum.

 

YÜCE TÜRK MİLLETİNİN EMRİNDEYİZ
Vatan ve millet uğruna bedenlerini siper eden, candan geçen, yardan geçen, serden geçen, bir hilal uğruna hayattan geçip manevi muhafız ve kılavuzumuz olan aziz şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle anıyorum. Davamız için bedel ödemiş, zindanları aydınlatmış, taş duvarları inançlarıyla aralamış yüzleri Yusuf, sabırları Yunus, sebatları devasa gazilerimize, Taş Medreseli yiğitlerimize sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum. Başbuğumuzun emanetini emin kılan, MHP Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin yolunda, yüce Türk Milletinin emrindeyiz. Seveni fani, sevileni baki, sevgisi ebedi, sevdamız, Milliyetçi Hareket Partimizin 54. yaşı kutlu olsun, niyaz ederim ki, tarihi varlığımız, haklı bahtiyarlığımız ebedi olsun.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR
Büyük bir acı yaşandığını, ruhlarının devasa bir hüzünle sarılıp sarsıldığını dile getiren Halil Bozoğlu, Gün, sen-ben ayrımıyla, nefsi arzularla, yersiz polemiklerle, ucuz ve uçuk söz düellolarıyla vakit kaybedecek bir gün değildir. Gün, siyasi ve ideolojik kutuplaşmalara, asılsız isnat ve ithamlara çanak tutulacak bir gün de değildir. Gün, her şeyden ve hepsinden önemlisi; bir olma, beraber olma, kenetlenme ve aynı hissiyatla kucaklaşma günüdür. Nitekim içinden geçtiğimiz kasvetli ve kederli günler hep birlikte Türkiye olmanın günleridir diye konuştu.