enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5022
EURO
34,5732
Cargill

Muradiye Sağlık Ocağı için çalışmalar başlıyor

Muradiye Sağlık Ocağı için çalışmalar başlıyor
110
A+
A-

Orhangazi’de Yalova Bursa karayolunun alt bölümünde kalan Muradiye Mahallesi bölgesi için yapılacak olan yeni sağlık ocağı inşaatı başlıyor. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılacak olan yeni sağlık ocağı binasının inşaat ihalesinin yüklenici firması belirlendi. Firma Ahmet Yesevi Cami karşısındaki arsaya yapılacak olan sağlık ocağı binası için zemin etüt çalışmalarını tamamladı. İnşaat önümüzdeki günlerde başlıyor.

Orhangazi Muradiye Mahallesi’nin yıllardır beklediği sağlık ocağının inşaatı başlıyor. Yalova Bursa karayolunun alt bölümünde kalan Muradiye Mahallesi için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2023 yatırım programına alınan yeni sağlık ocağının inşaat ihalesi yapıldı. İhaleyi alan yüklenici firma ise çalışmalarına başladı.

ZEMİN ETÜDÜ YAPILDI

Firma, Ahmet Yesevi Cami karşısında yer alan arsa üzerine inşa edilecek olan yeni sağlık ocağı binası için zemin etüt çalışmalarına başladı. Sağlık ocağının yapılacağı alanda temizlik çalışmasını da tamamlayan firma önümüzdeki günlerde temel kazı işlerine başlayacak.

YIL SONUNA KADAR TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Muradiye Mahallesi’ne inşa edilecek olan yeni sağlık ocağı binasının bu yılın sonlarına kadar tamamlanması 2024 yılı itibarı ile de bölgeye hizmet vermesi bekleniyor.