enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5988
EURO
34,7865
Cargill

Servet yönetiminin geleceğinde kripto var

Servet yönetiminin geleceğinde kripto var
58
A+
A-

Bitcoin’in ortaya çıkışından bu yana yatırımcılığı demokratikleştiren kripto para birimleri, yüksek net değerli ve kurumsal yatırımcıların portföyünde de önemli bir yer edindi. 10 yüksek net değerli yatırımcıdan 9’unun finansal danışmanlarından kripto desteği istediği bilinirken, Gate.io bu talebe yanıt veren yeni çözümünü duyurdu.

Kripto para birimleri, Bitcoin’in ortaya çıkışından bu yana yalnızca perakende yatırımcıların değil, yüksek net değerli ve kurumsal yatırımcıların da odağında kalmayı başardı. Talos’un yaptığı araştırmada, serveti belirli bir miktarı aşan kişileri tanımlayan yüksek net değerli yatırımcıların %92’sinin finansal danışmanlarına 2022 boyunca kripto para birimlerini portföylerine dahil etme olasılığını sorduğu görüldü. Dünyanın önde gelen kripto varlık ticaret platformlarından biri olan Gate.io, bu ihtiyaca yanıt verebilmek için servet yönetimi çözümü Gate Wealth’ı devreye aldı.

Yeni ürünleri Gate Wealth’in küresel kripto para yatırımcılarına profesyonel, kapsamlı ve özelleştirilmiş servet yönetimi hizmetleri sunmak için tasarlandığını belirten Gate.io Kurucusu ve CEO’su Dr. Han Lin, “Çözümümüz, istikrarlı gelir ve önemli getiri oranlarına sahip çok çeşitli yatırım araçları ve yapılandırılmış ürünler sunuyor” dedi.

Yatırım ve işlem hesaplarını birbirinden ayırıyor

Gate.io’nun servet yönetimi çözümü aralıklı getiri hesaplaması, dayanak varlığın belirli iki seviyeye temas etmemesine göre alıcısına sabit bir miktar ödemeyi sağlayan çift taraflı temassız, ilk yatırım ve getirilerin bileşik toplamını tanımlayan kartopu ve sistematik yatırım olarak da bilinen niceleme gibi araçlar sunuyor. Kullanıcıların gelir ve varlık koruma ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirilmiş çözümleri de beraberinde getiriyor.

Kripto varlık dünyasında servet yönetimini daha kolay hale getirmek istediklerini belirten Dr. Han Lin, “Gate Wealth, müşterilerinin yatırım hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için yüksek kalitede hizmet ve araçlar vaat ediyor. Yatırım ve işlem hesaplarını birbirinden ayırmayı sağlayan Gate Wealth ile şeffaflık ve güvenlik en üst seviyeye çıkıyor” ifadelerini kullandı.

%100 fon eşlemesi sunuyor 

Yeni servet yönetimi çözümünün bireysel yatırımcıların, kurumsal yatırımcıların, yüksek net değerli yatırımcıların, varlık yöneticilerinin ve finansal danışmanların kullanımına uygun olarak tasarlandığını belirten Dr. Han Lin, “İhtiyaçlara ve risk toleransına göre yatırım ürünleri ve varlık yönetimi çözümlerini bir araya getiren Gate Wealth’i benzersiz kılan özelliklerden biri de %100 fon eşlemesi. Platform, fonların güvenliğini sağlamak için müşteri yatırımlarının %100 karşılığının bulunması ilkesine uyuyor. Fon yönetimi modeli de oldukça şeffaf olan Gate Wealth ile kullanıcılar, Merkel ağacı denetimi aracılığıyla yalnızca servetlerini yönetmeye ve artırmaya odaklanabiliyor. Gate Wealth ayrıca, kolay kullanımlı ve yalın bir arayüze sahip bir servet yönetim aracı olarak farklılaşıyor” diye konuştu.

Ticaret hacmi açısından ilk 10’da yer alıyor 

Reel işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük 10 varlık ticareti platformu arasında sıralandıklarına dikkat çeken Gate.io Kurucusu ve CEO’su Dr. Han Lin, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Kripto pazarının hızlı gelişimini ve artan rekabetini de düşündüğümüzde yatırımcılara verimli hizmetler sunmak için tanıttığımız servet yönetimi ürünümüz Gate Wealth’in, küresel kripto yatırımcıları için daha iyi yatırım deneyimi sunmayı ve daha fazla fırsat oluşturmasını hedefliyoruz. Spot, marj, ETF işlemleri, sürekli vadeli işlemler, kripto para alım satım işlemleri, NFT pazaryeri, strateji kopyalama gibi çözümleriyle yatırımcılarımızın erişebildiği kripto yatırım araçları yelpazesini genişletiyoruz. Geçtiğimiz haftalarda spot blok işlem hizmetimizi duyurarak kurumsal ve yüksek değerli yatırımcılar için de rekabetçi bir çözüm devreye almıştık. Gate.io Wealth, kurumsal ve yüksek değerli yatırımcıları ve hatta finansal danışmanları hedefleyen en güncel ürünümüz olarak Gate.io ürün ailesine eklendi.”