enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212

Vatan Sitesi Yönetimi ve Tuzla İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü El Ele

Vatan Sitesi Yönetimi ve Tuzla İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü El Ele
188
A+
A-

VATAN SİTESİ YÖNETİMİ VE TUZLA İLÇE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EL ELE

Vatan Sitesi Yönetimi Site Müdürü Muhammed beyin girişimleri ve Yönetim kurulunun vermiş olduğu katkı ve destekler ile Herkesin bir mesleği olsun sloganı ile Tuzla İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün destek ve kontrolünde site yönetim ofisine meslek kursları açıldı. kayıtların site yönetimi ofisinde yapıldığı kurslara hanımların katılımı ve ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Vatan Sitesi Yönetiminden bir fedakarlık daha..tuzla Aydınlı’da bulunan TOKİ tarafından yapılan ve 2019 yılında yapılan Genel Kurul seçiminde başkanlığa seçilen Abdurrahman Yeşildağ ve yönetim ekibi Kat Mülkiyet Kanunu şartlarını yerine getirerek sitelerinin adını Vatan Sitesi olarak değiştirmiş ve borçlu olan adanın 3 yıl içerisinde borçlarını sifirlayarak Bütün eksiklikleri giderilmiş Modern ve yenilenmiş Rol model bir site yönetimi olarak adından söz ettirmiştir. Özellikle hizmetleri ile ilklere imza atmaya devam eden, Türkiyede ilk defa çocuk parklarına su arıtmalı su sebili ile hizmet veren ve kaliteli ve huzurlu bir yaşam alanı için yaptıkları ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Bu anlayış ve özverili çalışmaları ile Vatan Sitesi Yönetimi ve İdari Müdür ve çalışanları ile kat maliklerinin faydalanması için hizmette sınır tanımıyor. ve Tuzla İlçe Halk Eğitim Merkezi desteği ile Vatan sitesinin yönetiminin yapmış olduğu girişimler sonucu sertifikalı el işi kursu verilecek olup, kurs için Site Yönetim ofisi adeta bir derslik haline dönüştürülerek sıcak ve konforlu bir ortamda Kat maliki Bayanların bu kurslara katılımı sağlandı Tuzla ilçe Halk Eğitimi Öğretmeni Figen Bozkurt’un idaresinde ve öncülüğünde Meslek edinmelerine katkı sağlayacak kurs ilk etapta El işi, Pumch, Brezilya nakışı , İğne oyası, Pul boncuk, Tığ, Kurdela Etamin işi olarak devam edecek.
Kurs bitiminde kursiyerler tarafından işlenen ve tasarlanan ürünler açılacak olan sergide sergilenecek