enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5179
EURO
34,5717
Cargill

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den Orhangazi’ye ziyaret

792
A+
A-

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Bursa ziyareti kapsamında Orhangazi’ye geldi. Yeni Adliye binası, Belediye binası ve Ak Parti Orhangazi ilçe teşkilatını ziyaret eden Abdülhamit Gül, Ak Parti olarak Türkiye’ye ve Orhangazi’ye çok daha fazla hizmet yapacakları mesajını verdi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül beraberinde Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bakan yardımcısı Zekeriya Birkan, Eski bakan Faruk Çelik, Bursa Milletvekili Zafer Işık ile birlikte Orhangazi’yi ziyaret etti.

 

ADLİYE BİNASINI GEZDİ

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Orhangazi’de ilk durak olarak yeni Adliye Binası’nı ziyaret etti. Burada Cumhuriyet Başsavcısı Muammer Çoban, Kaymakam Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın, hakim ve savcılar ile Adliye personeli tarafından ağırlanan Abdülhamit Gül bir süre Başsavcı Muammer Çoban’ın makamında bina ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Adliye binasını gezen Abdülhamit Gül daha sonra Orhangazi Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

HİZMET YARIŞIMIZ SÜRECEK

Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret eden Abdülhamit Gül burada başkan Aydın’a hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra Yerel yönetim olarak ülkemizin her noktasına hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.

 

ORHANGAZİ’YE HİZMETLERİMİZ SÜRECEK

Belediye ziyaretinden sonra Ak Parti Orhangazi ilçe teşkilatını ziyaret eden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül burada ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve parti teşkilat üyeleri tarafından karşılandı. Bakan Abdülhamit Gül’ü Orhangazi’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gökhan Ulusu, Adliye sarayı ve diğer hizmetler için bakana ve milletvekillerine teşekkür etti. Daha sonra söz alan Bakan Abdülhamit Gül 2023 seçimleri vurgusu yaparak Ak Parti’nin tabelasını milletin astığını, milletin bu tabelayı en üst seviyelere taşıdığını belirterek, bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hem ülkemize hem de Orhangazimiz’e hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.