enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
15°C
Cumartesi Açık
15°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C

AK Parti Orhangazi Teşkilatı Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı’nda Bir Araya Geldi

AK Parti Orhangazi Teşkilatı Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı’nda Bir Araya Geldi
A+
A-

AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı, Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı ile teşkilat çalışmaları ve ilçeye yapılacak projeleri masaya yatırdı.

Toplantıya AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, önceki dönem milletvekili Zafer Işık, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, önceki dönem belediye başkanı Neşet Çağlayan ve üç kademe teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda, teşkilatın yürüttüğü çalışmalar, ülke gündemi ve ilçeye yönelik projeler detaylı şekilde ele alındı. Katılımcılar, Orhangazi’nin gelişimi ve hizmetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi için görüş ve önerilerini paylaştı.

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, toplantının birlik ve beraberlik ruhu içerisinde geçtiğini ifade ederek şunları söyledi:

ZETEKS

“Teşkilatımızın her bir ferdi, ülkemizin güçlü yarınları için gece gündüz demeden çalışmaktadır. İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan’ın liderliğinde Bursa teşkilatları olarak saha çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde Bursa’mıza ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Toplantı, teşkilat mensuplarının önerilerini paylaştığı ve önümüzdeki dönemde yapılacak projelerin planlandığı bir oturumla sona erdi.

#Orhangazi #SonDakika #Haber #Orhangazihaber #Avamhaber #Gündem #Siyaset #Ekonomi #Spor #Teknoloji