enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
Cargill

Çakırlıspor sezonu galibiyetle açtı 2-0

Çakırlıspor sezonu galibiyetle açtı 2-0
827
A+
A-

Birinci Amatör kümede ligin ilk hafta maçında kendi sahasında Cihanspor’u ağırlayan Çakırlıspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Maçta iki gol atan Tansel yıldızlaşırken, Çakırlıspor’un ortaya koyduğu performans ise ayakta alkışlandı.2021-2022 Futbol sezonunda Bursa Birinci Amatör kümenin ilk hafta maçında Çakırlıspor Göl Spor Tesislerinde oynanan maçta grubun güçlü takımlarından Cihanspor’u ağırladı.

Kalabalık bir taraftar kitlesinin izlediği maçın ilk yarısında rakibine oranla daha üstün görünen taraf Çakırlıspor oldu. İlk yarıda temsilcimiz Çakırlıspor Cüneyt, Emre ve Fatih ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamayınca devre 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya daha hızlı başlayan Çakırlıspor aradığı gole 52.dakikada Tansel ile ulaştı.Bu dakikada Cüneyt’in uzun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Tansel topu kalecinin üzerinden aşırtıp topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 75.dakikasında kaptan Cüneyt soldan çizgiye inip ortaya çevirdi. Gelen topu yine Tansel kafa ile ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca maç 2-0 Çakırlıspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

ETİKETLER: