enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5138
EURO
34,5824
Cargill

Esnafımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Esnafımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz.
745
A+
A-

Orhangazi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, Diş Hekimi Mehmet Topak ile ortakları adına anlaşma imzaladı. Kooperatif Başkanı Mehmet Güler, Diş Hekimi Mehmet Topak ve İlknur Güncan ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği ortaklarımız ve birinci derece yakınları için çene tedavisi, ortodontik tedaviyi de içeren tüm diş tedavi işlemlerinden yüzde 25 oranında indirim uygulanacaktır” dedi.
‘Dalında uzmanlaşmış kadro’
İlçemizde Diş Hekimliği dalında özverili ve titiz çalışmalarıyla 2014 yılından bu yana Orhangazili hemşerilerine hizmet veren Diş Hekimi Mehmet Topak, Muradiye Mahallesi Yalova Caddesi TEB Bankası 5. katındaki yeni kliniğinde Diş Hekimi İlknur Güncan ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bu güçlü ekip, klinik olarak gelişmiş teknolojik sağlık cihazları yardımıyla, dalında uzmanlaşmış kadrosuyla implant uygulamaları, ortodontik diş tedavileri, estetik porselen diş yapımı, çocuk diş hekimliği, diş eti hastalıkları, kanal ve dolgu tedavileri yaparak ilçemizde toplum ağız diş sağlığının iyileştirilmesine katkı sunmaya ve Orhangazililerce ilk tercih edilen diş merkezi olmaya devam ediyor.
‘Anlaşma yapmaktan mutluluk duyuyoruz’
Bu tecrübe ve güveni Orhangazi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ile yaptığı anlaşma ile buluşturan Diş Hekimleri Mehmet Topak ve İlknur Güncan, bütün diş tedavilerinde kooperatif üyeleri ve 1. derece yakınlarına bundan böyle %25 indirim hakkı sağlayacak. Orhangazi esnafının en büyük finansal destekçisi olan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ile yaptıkları anlaşma ile esnafa kendilerinin de diş sağlığında destek sağlamayı istediklerini belirten Topak, “Hizmet kalitelerini sürekli arttırmayı ve sunduğumuz sağlık hizmetlerini Orhangazi İlçesinde daha fazla sayıda insanla buluşturmayı hedefliyoruz. Ekonomik zincirin en önemli halkası olan esnafımızla başlayacağımız bu diş sağlığı atılımımızda, Esnaf Kefalet Kooperatifi ile anlaşma yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


‘Esnafımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz’
Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler, anlaşmanın kooperatif ortaklarına diş sağlığı konusunda büyük fayda sağlayacağına inandıklarını belirterek, “Kooperatif ortağı esnafımız ve birinci derece yakınlarına, diş hekimi Mehmet Topak ve İlknur Güncan ile yaptığımız anlaşma gereğince diş sağlığı açısından tüm tedavileri içeren bir indirim imkanın sağlandı. Esnafımıza daha önce de sağlık ve eğitim alanında bir çok kurum ile yapmış olduğumuz anlaşmalarla indirim imkanı sağladık. İlçemizin bel kemiği olan esnafımızın, bu zor günleri atlatmada kredi yanında bu tarz desteklere de ihtiyacı var. Biz de Orhangazi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi olarak, özellikle eğitim ve sağlık alanında kurumlarla yapacağımız anlaşmalarda esnafımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.