İYİ Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı’nda Kadın Kolları Başkanlığı görevinde değişim yaşandı. Düzenlenen devir teslim programı kapsamında Kadın Kolları Başkanlığı görevini Öznur Demirkol devraldı.
Törene, İYİ Parti Bursa İl Başkanı İsmail Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay Önder ile ilçe kadın kolları başkanları katıldı. Görev süresi boyunca teşkilat çalışmalarına önemli katkılar sunan önceki Kadın Kolları Başkanı Kübra Sakın’a, emekleri ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür plaketi takdim edildi.
Programda yapılan konuşmalarda, kadınların siyasal yaşamda, toplumsal alanda ve karar alma mekanizmalarında daha etkin şekilde yer almasının, demokratik katılımın güçlendirilmesi ve kadın haklarının korunması açısından vazgeçilmez olduğu ifade edildi.
Konuşmalarda, kadınların toplumsal kalkınmadaki rolüne dikkat çekilerek, “Türk kadını güçlendikçe Orhangazi güçlenir, Orhangazi güçlendikçe Türkiye güçlenir” vurgusu yapıldı.

İYİ Parti Kadın Kolları’nın; adalet, eşitlik ve hak mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğü, kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığa karşı net bir duruş sergilediği, sahada etkin ve disiplinli bir teşkilat yapısıyla millet iradesini güçlü biçimde temsil ettiği belirtildi.
Yeni Kadın Kolları Başkanı Öznur Demirkol’un öncülüğünde; kadın haklarının daha etkin savunulduğu, kadınlara yönelik her türlü baskı ve eşitsizliğe karşı daha güçlü bir mücadelenin yürütüldüğü, kadınların siyasette ve toplumsal yaşamda daha görünür ve etkin hale geldiği yeni bir sürecin başlatılacağı ifade edildi.
#Orhangazi #SonDakika #Haber #Orhangazihaber #Avamhaber #Gündem #Siyaset #Ekonomi #Spor #Teknoloji