enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
Cargill

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın Yeni Dönemin İlk Ziyaretini Tedavi Gören Hemşehrilerine Yaptı.

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın  Yeni Dönemin İlk Ziyaretini Tedavi Gören Hemşehrilerine Yaptı.
1
A+
A-

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ikinci dönem için mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Orhangazi Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hemşehrilerine gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında eşi Kıymet Aydın da kendisine eşlik etti. Başkan Aydın ve eşi, hastaları tek tek ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.

Başkan Bekir Aydın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Mazbatamızı alır almaz, toplumumuzun sağlıkla ilgili hassasiyetini göz önünde bulundurarak, ilk ziyaretimizi hastanemizde yatan hemşehrilerimize yapmayı uygun bulduk. Onları ziyaret ederek, sağlıklı günler diledik ve Kadir Gecesi’nin feyzinden faydalanmalarını temenni ettik. Tedavi gören tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum,” dedi.

 

 

Başkan Aydın, ikinci dönem görev süresince de Orhangazi’nin değerlerine ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Mazbatasını almasının hemen ardından gerçekleştirdiği bu ziyaret, Aydın’ın toplumla iç içe olma ve insan odaklı yönetim anlayışının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, görevinin ikinci döneminde de kentin sosyal ve kültürel değerlerini ön planda tutarak, halkın refah ve mutluluğu için çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.