enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
Cargill

Orhangazi Belediyesi Araç filosuna 5 araç daha

Orhangazi Belediyesi Araç filosuna 5 araç daha
19
A+
A-

Orhangazi Belediyesi’ne binek araç ve iş makinesinden oluşan önemli bir hibe desteği sağlandı. Belediye yetkilileri tarafından teslim alınan hibe desteği, dört adet Panelvan araç ile bir adet greyderden oluşuyor. Yeni alınan araçlar, Orhangazi Belediyesi’nin hizmet kalitesini daha da arttıracak.

Yeni Araçlar teslim alındı

Orhangazi Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bu kapsamda hizmet kalitesini arttırma adına dört adet Panelvan araç ve bir adet iş makinasından oluşan hibe desteği sağladı. Hibe desteği, belediyenin altyapı, temizlik, yol bakımı ve diğer hizmet alanlarında etkin bir şekilde çalışabilmesine katkı sağlayacak. Yeni araçlar, belediyenin mevcut filosuna eklenerek, daha hızlı ve etkili bir hizmet sunma kapasitesini artıracak.

Hizmet kalitemizi daha da arttıracağız

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, aldıkları destek için memnuniyetlerini dile getirerek, yeni araçların belediyenin faaliyetlerine katkı sağlayacağını vurguladı. Aydın sözlerinin devamında, Bu araçlarla birlikte, Orhangazi Belediyesi’nin şehre yönelik hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesinin amaçlandığını ifade etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına, “ inşallah çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürerek vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunacağız.“ İfadeleriyle son verdi. Araçlar kurban kesimi ile birlikte belediye araç filosuna eklenerek hizmete alındı.

Orhangazi Haberleri