Orhangazi Belediyesi, kültür, sanat ve spor etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. 10 Eylül Orhangazi’nin kurtuluş yıl dönümü ve kurtuluş haftası kapsamında, bu yıl iki büyük organizasyon aynı anda hayata geçirildi.
Müzik ve Spor Yan Yana
Belediye Göl Festival Alanı’nda gençler GaziFest Gençlik Festivali ile müziğin ritmiyle coşarken, hemen yanındaki Orhangazi Belediyesi Göl Tenis Kortları Kompleksi’nde ise raketler GaziCup Tenis Turnuvası için sallandı.
3 Eylül’de başlayan GaziCup Tenis Turnuvası 21 Eylül’e kadar sürecek.
4 Eylül’de start alan GaziFest ise 6 Eylül’de final konserleriyle sona erecek.
Başkan Aydın: “Sözümüzü Tutuyoruz”
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Biz hemşehrilerimizden destek isterken, göreve başladığımız günden itibaren daima şu sözü verdik: Gençlerimiz için, hemşehrilerimiz için kültür, sanat ve spor alanlarında imkanlarımız ölçüsünde her şeyi yapacağız. Bu kapsamda verdiğimiz sözü tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bir yanda GaziFest sürüyor, diğer yanda GaziCup devam ediyor. Etkinliklerimizi kurtuluş haftamıza denk getirerek ayrı bir anlam katmak istedik. Bundan sonra da Orhangazi için daha güzel çalışmalarla yolumuza devam edeceğiz.”

Başkan Aydın, önümüzdeki dönemde de kültür, sanat ve spor alanındaki etkinliklerin artarak devam edeceğini vurguladı.