enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616

Minibüsler Orhangazi’den Fakülteye kadar yolcu taşıyacak

Minibüsler Orhangazi’den Fakülteye kadar yolcu taşıyacak
1.086
A+
A-

Orhangazi’den Bursa, İznik ve Yalova gibi merkezlere yolcu taşımacılığı yapan Minibüsçüler Kooperatifi Orhangazi’de bir çok vatandaşın en önemli sorunlarından birisi olan Şehir Hastanesi ve Tıp Fakültesine yolcu taşımacılığına başlıyor.

Orhangazi’den Bursa’ya yolcu taşımacılığı yapan Minibüsçüler Kooperatifi, Orhangazi Terminalinden direk otoban üzerinden Şehir Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesine yolcu taşımacılığı hizmetine başlıyor. Daha önce Orhangazi’den Şehir Hastanesi ve Tıp Fakültesine gitmek isteyen Orhangazili yolcular Minibüslerle terminale oradan da şehir içi araçları ile Şehir Hastanesi yada Tıp Fakültesine giden araçlara binmek zorunda kalıyordu.

Orhangazi Minibüsçüler ve Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Davut Zengin, UKOME ve diğer ilgili kurumlarla yürüttüğümüz görüşmeler ve anlaşmalar neticesinde böyle bir hizmet başlayacaklarını belirterek, Orhangazi terminalinden kalkacak olan minibüsümüz direk otoyol bağlantısı ile önce Şehir Hastanesine ulaşacak. Araçlarımız şehir hastanesi içindeki tüm duraklara uğrayarak ilgili polikliniklerde yolcuları indirdikten sonra yine otoyol üzerinden Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine hareket edip buraya gidecek olan yolcu ve öğrencileri bırakmış olacak dedi. Davut Zengin dönüşlerin de yine Tıp Fakültesinden başlayıp Şehir Hastanesindeki durakları dolaşarak Orhangazi’ye kadar kesintisiz yolculuk yapılacağını belirterek, bu hizmetimiz hafta içi her gün devam edecek. Orhangazi’den hastanelere yolcu taşımacılığı ile ilgili sefer sayıları ile sefer saatlerinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini de ifade etti.

 

Diğer Orhangazi haberleri için buraya tıklayarak Orhangazi haber ile ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.