enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,0916
EURO
33,7284
CARGILL

Orhangazi Saadet Partisi Teşkilatı 8.Olağan Kongresine hazırlanıyor.

Orhangazi Saadet Partisi Teşkilatı 8.Olağan Kongresine hazırlanıyor.
724
A+
A-

Orhangazi Saadet Partisi Teşkilatı 8.Olağan Kongresine hazırlanıyor. Kongre Pazar günü  Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’ın katılımı ile yapılacak

Saadet Partisi, önümüzdeki günlerde ilçe kongrelerini tamamlayacak. Bu çalışmalar kapsamında Saadet Partisi İlçe Başkanlığı 8.Olağan Kongresini gerçekleştirecek.

Saadet Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Yakup Yıldırım yapılacak olan kongrede yönetim kurulumuza yeni katacağımız kardeşlerimizle birlikte yeni dönemde daha da verimli çalışmalara imza atacağız,dedi

 

Yaşanabilir Bir Orhangazi için aynı aşk ve azimle daha da fazla çalışacağız.

Saadet Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Yakup Yıldırım;İlçemizin her köşesinin sorunlarını her zaman dile getiriyoruz. Kongremizden sonra ilçemizin yerel sorunlarıyla daha fazla ilgileneceğiz. Yapılan yanlışları gücümüz yettiğince engelleyeceğiz ve sorunları çözüm önerileri ile gündeme taşıyacağız. Yapılan doğru işleri ise destekleyeceğiz. Bunun yanında vatandaşlarımızın hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda büyük bir sıkıntının içerisinde olduklarının farkındayız. Sıkıntıların giderilmesinde tek çarenin Saadet Partisi olduğunu Orhangazi’yi karış karış gezerek anlatacağız inşallah. Bu vesile ile Orhangazi  ilçe başkanlığımızın 8.Olağan Kongresine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Yakup Yıldırım’ın Başkanlığında tek lise halinde gidilmesi beklenen kongreye Saadet Partisi  Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman konuşmacı olarak katılacak. Kongre  Pazar Saat:14:00’de Karaca Düğün Salonunda  gerçekleştirilecek.