enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3775
EURO
34,9849

Ormo Yün İplik A.Ş NAKO Outlet mağazasını açtı

Ormo Yün İplik A.Ş NAKO Outlet mağazasını açtı
2.575
A+
A-

Orhangazi’nin en önemli sanayi devi olan Ormo Yün İplik A.Ş. dünyaca ünlü markası Nako’nun outlet mağazasını açtı. Marzim’deki outletin açılışını Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın, firma sahibi Giray Öcalgiray yaptı.

Tekstil ihracatı alanında Türkiye’nin en önde gelen devi olan Ormo Yün İplik A.Ş. 1962 yılından bu yana alanında öncü olmayı başarmış bir firma olma gururu ile dün Marzim’de Nako outlet mağazasını hizmete soktu. Açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Ormo Yün İplik A.Ş.’nin Orhangazi için ne denli büyük bir değer olduğunun altını çizerek, “Ormo, Orhangazi’nin güzide merkezlerinden biri. Özelikle ilçemizdeki kadınlara istihdam alanı sağlayan çok değerli bir firma. Ülkemizin bu şekilde güzel işler mimarı gözde firmalara ihtiyacı var. Tekstil sektöründe oluşturdukları Nako markası ile Orhangazi’nin de ismini duyuran bu firmanın bu gün yeni mağazasını açmaktan onur duyduk” dedi.

Daha sonra Kaymakam Özçakıcı, Ormo Yün İplik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Giray Öcalgiray ile birlikte mağazayı gezerek firma ve ürünler hakkında bilgi aldı. Firmanın üçüncü kuşak sahibi Giray Öcalgiray, “İşletmemiz dedem Orhan Öcalgiray tarafından kurulmuş, babam Adnan Öcalgiray ve benim tarafımdan yönetilmiş 50 yılı aşkın bir süredir de hizmet veren bir firma.

Kurulduğu günden bu güne istihdama, özellikle de kadın istihdamına çok önem vermiş bir firma olarak 1250 çalışanımız ile ilerlememizi sürdürüyoruz. Bölgemizde eğitim ve sağlık alanında çok büyük katkılar sağlamış bir firma olmanın gururu yanında, tekstil bazında ihracat alanında da dünyaya açılan en büyük şirketlerden biri olmanın onurunu yaşıyoruz. 70 ülkede 200’ün üzerinde müşteri portföyü ile yakın zaman önce platin ödüllerinde tekstil alanında firma olarak 7. sırada olmayı başardık. Sırbistan’ın Lebane şehrinde bulunan Lebantex firmamızda da aynı kaliteli anlayış bazında kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

 

ETİKETLER: , , ,