CHP’nin önceki hafta yapılan il kongresinde CHP Bursa il yönetimine dahil edilen Özen Aydın, il başkanlığının yaptığı görev dağılımı sonrasında il başkan yardımcısı oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Yönetiminde Orhangazi’yi temsil eden Özen Aydın, İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Aydın, yeni görevinde muhtarlarla ilişkilerden ve yerel koordinasyondan sorumlu olarak görev yapacak.
CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna İl, yapılan atamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Orhangazi örgütümüzden bir yol arkadaşımızın böylesine önemli bir göreve getirilmesi bizim için büyük bir gurur.

İl Başkanımız Sayın Nihat Yeşiltaş’a bu güveni ve desteği için teşekkür ediyor, Özen Aydın’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Örgütümüzün emeği, birikimi ve sahadaki gücüyle Bursa’da ve Türkiye’de iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.”
“Muhtarlarımızla güçlü bir köprü kuracağız”
Yeni görevine ilişkin açıklamada bulunan CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Özen Aydın, sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını belirtti.
“Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümle çalışacağım.
Muhtarlarımızla partimiz arasında güçlü bir köprü kurmak, yereldeki sorunların çözümüne katkı sağlamak ve örgütümüzle tam bir koordinasyon içinde hareket etmek önceliğim olacak.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için sahada, halkın yanında olmaya devam edeceğiz.”
Orhangazi’nin Bursa siyaseti içindeki temsil gücü arttı
CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı, Özen Aydın’ın İl Başkan Yardımcılığına atanmasıyla birlikte Orhangazi’nin Bursa siyaseti içindeki temsil gücünün daha da arttığını vurguladı.
#Orhangazi #SonDakika #Haber #Orhangazihaber #Avamhaber #Gündem #Siyaset #Ekonomi #Spor #Teknoloji