enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,0391
EURO
33,6226
CARGILL

Redmi K50 Pro+ hakkında yeni detaylar geldi

Xiaomi’nin uygun fiyata üst düzey özellikler sunduğu Redmi K serisi, önümüzdeki yıl yeni üyelerle çeşitlendirilecek. Şirket, gelecek yıl amiral …

Redmi K50 Pro+ hakkında yeni detaylar geldi
626
A+
A-

Xiaomi’nin uygun fiyata üst düzey özellikler sunduğu Redmi K serisi, önümüzdeki yıl yeni üyelerle çeşitlendirilecek. Şirket, gelecek yıl amiral gemisi Redmi K50 serisini karşımıza çıkaracak. Ancak bunun öncesinde yüksek ihtimalle birinci sınıf Xiaomi 12 modeli görünecek.

Redmi K50 serisinin tanıtımına henüz uzun bir süre varken, ortaya çıkan sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Cihazların arasından bu kez de Redmi K50 Pro Plus, önemli ayrıntılarıyla gündeme geldi.

Redmi K50 Pro Plus’ın kamera özellikleri netleşiyor

Çinli kaynaklara göre Redmi K50 Pro Plus, performans tarafında piyasadaki en iddialı modellerden biri olacak. Ancak bu görünüşe bakılırsa sadece performansla bitmeyecek. Zira kamera tarafında da yine K50 Pro Plus’ın iddialı bir lens ile donatılacağı söz konusu.

Öne çıkan raporlara göre Redmi K50 Pro Plus, amiral gemisi sınıfı kamera kurulumu ile gelecek. Şirket bu telefonda periskop telefoto ile desteklenen 108 Megapiksel kameraya yer verecek. Böylece cihaz hem oyun, hem de kamera tarafında beklentileri fazlasıyla karşılayacak.

Diğer özelliklere gelecek olursak K50 Pro Plus, Qualcomm’un yeni yonga setlerinden Snapdragon 898 ile donatılacak. İşlemciye ek olarak telefonun ön tarafında AMOLED ekran bulunacak veekran altı parmak izi tarayıcıyı da destekleyecek.

Hızlı şarj konusunda oldukça iyi olan Xiaomi, Redmi 50 Pro Plus’ta en az 67W hızlı şarja yer verecek. Ayrıca pil tarafında da K50 Pro Plus’ın 5.000 mAh’likl bir pil ile destekleneceği de sızıntılara arasında.

 

Kaynak : Shiftdelete.net

ETİKETLER: ,