enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5114
EURO
34,5664
Cargill

Söylem üstünlüğünü ele geçirmek için ne yapılmalı ?

715
A+
A-

Son 20 yıldır iktidarda olan AK Parti ve Liderimiz ERDOĞAN rakipsiz olarak bütün seçimleri kazandı.

Her seçimden önce de hem mitinglerinde hem medyada yaptıkları çok çok büyük eserler ve hizmetleri anlattılar.

Bizler yani halk ise bunları hem görerek hem de kullanarak bu refahı yaşadık ve bu yüzden

Lideri ve partisine hep destek verdik.

Son yerel seçimlerden önce ise bize bütün dünya da ve tarihte çok başarılı olan yalan ve algı propagandası yaptılar.

Sürekli çarpıcı ve büyük yalanlar söylediler.

Liderimize daha önceki liderlerimize yaptıkları gibi ipe sapa gelmeyecek iftiralar ve yalanlarla karalama kampanyaları yaptılar.

Sürekli ve her kişi ve mecradan yalanları tekrarladılar. İnsanların gözünde değersizleştirip itibar suikastlarıyla nefret ettirdiler.

Bu nefreti körüklemek için bütün muhalefeti ve medyayı ve hatta terör örgütlerini bile bir amaç uğruna bir araya getirmeyi başardılar.

Bu yalanlar öyle bir hale geldi ki ERDOĞAN’A oy vermiş ve onu destekleyen %5 lik bir kesimden bile bu tuzaklara yalanlara ve iftiralara inanarak ERDOĞAN’A olan desteklerini çektiler.

Kimisi poşetten, kimisi eyt den, kimisi patates soğandan kimisi belediyelerden. Kimisi diğer sebeplerden belediye seçimlerinde kendilerince parmak salladılar.

Karşı tarafın bütün ahlaksızlıklarını yalanlarını teröristlerle Elele girmelerini bile içine sindirerek belediye seçimlerinde özellikle HDPKK desteği ile birkaç büyük şehirde başarı sağladılar.

Şimdi bu sistem ve cesaretle 2023 için çok büyük bir hazırlık yapıyorlar.

Bütün sosyal medya uluslararası medya dâhil Bidongiller tarafından ERDOĞAN karşıtı olan herkesi sınırsız bir şekilde desteklemekte bunu da açıkça söylemektedir.

Güneyimizde bütün terörist örgütleri binlerce tır silahla beslerken batımızda ise yunan sınırımıza askeri yığınak yapmaktalar.

ERDOĞAN karşıtlığı düşmanlığı o kadar keskin ve aşırı hale geldi ki.

Onun aleyhine düzenlenen her yalana her iftiraya her manipülasyona inanan %45 lik bir kesim oluştu.

İşin kötüsü Reisci olan bütün tayfa ve taraflar bu yalanları ifşa etmeye yalan olduklarını ispata çalışmaya başlamış herkes savunmaya geçerek o iş öyle değil böyledir yalan söylüyorsunuz demeye günlerini ve enerjilerini vermekte ama bir arpa boyu ilerleme kaydedememekte.

Çünkü bu yalanların yalan olduğunu bilen kabul eden, Yayan, abartan, köpürten yüzlerce binlerce kişilik insan veya sahte hesaplar var. O kadar komplike ve eş zamanlı çalışıyorlar ve hızlı yayılıyor ki

Siz doğrusunu anlatana kadar iş işten geçiyor.

Bu çok pis, ahlaksız, edepsiz, insanlık dışı, inanç dışı bir plan ki ucu ve aklı dışarıda olan bu uygulamaların tek amacı LİDERİMİZİ devirmek ve ülkeyi yönetebilmek.

Bize düşen bu yalanları sürekli tartışmak laf anlatmaya çalışmak değil onları hiç dikkate almadan kendi yaptıklarımızı, eserlerimizi, hizmetlerimizi abidelerimizi dönüp dönüp anlatmak ve ekonomi için her türlü desteği vererek düze çıkmayı sağlamak.

Herkes polemikleri, sidik yarıştırmaları bırakmalı onların ahlaksız oldukları ve yüzsüzce savundukları yalanlarını aklamaya değil yaptıklarımız her gün bir tanesini yazmalı paylaşmalı ve anlatmalıyız.

Binlerce icraat ten eserden hizmetten bahsetmeli her yerde bangır bangır bas bas bağırmalı herkesin gözüne sokmalıyız.

Çamlıca kulesini öyle bir anlatmalıyız ki mesela EYFEL kulesinin sadece demir yığını olduğunun idrakine vardırmalıyız.

Ya da siha ve ihaları hatta tihalarımızı öyle bir anlatmalıyız ki Libya’dan, ıraktan, ermenistandan, abd den İsrail’den duyulmalı.

Bırakın onlar yalan söylemeye devam etsinler biz ise eserlerimizi anlatalım, gururla övgüyle.

Çünkü ellerinde sadece yalanları, eşek heykelleri ile 20 TL lik ibrikleri var.

Haydi, herkes polemikleri değil eserleri ve yaptıklarımızı anlatsın zira o kadar çok ki 2023 kadar ancak anlatırız.

Yazarın Diğer Yazıları