enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
CARGILL

TSKB’de yeni atamalar

TSKB’de yeni atamalar
322
A+
A-

TSKB’DE YENİ ATAMALAR

TSKB’nin yönetim yapısında yeni atamalar ve görev değişiklikleri gerçekleşti. Bilinç Tanağardı, Özlem Bağdatlı ve Poyraz Koğacıoğlu Genel Müdür Yardımcısı kadrosuna,  Tolga Sert ve Hüseyin Gürel ise Direktör kadrosuna atandı.  

28.04.2022 tarihinde Yönetim Kurulu kararı ile Kamuyu Aydınlatma Platformu‘na (KAP) yapılan açıklamada  TSKB’de (Türkiye Sınai Kalkınma Bankası) yeni atama ve görev değişiklikleri gerçekleşti.

TSKB’nin Genel Müdür Yardımcısı kadrosuna terfien atanan Bilinç Tanağardı, Özlem Bağdatlı ve Poyraz Koğacıoğlu, Bankalar Kanunu’nda belirtilen yasal prosedür tamamlandığında yeni görevlerine başlayacaklar. Bilinç Tanağardı, Banka’nın bilgi teknolojileri, sistem destek ve kurumsal mimari fonksiyonlarından; Poyraz Koğacıoğlu yatırım bankacılığı hizmetlerinden; Özlem Bağdatlı ise insan kaynakları, hukuk işleri ve TSKB Vakıfları’ndan sorumlu olarak görevlerine devam edecekler.

Banka’nın direktör kadrosuna da iki yeni atama yapıldı. Tolga Sert, mali kontrol, hazine ve sermaye piyasası ile kredi operasyonlarından, Hüseyin Gürel ise finansal ve teknik danışmanlık ile danışmanlık satış faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Müdür kadrosu atamaları sonucunda ise Tulu Ertem Mühendislik Müdürü olurken Esra Bekircan, yeni kurulan Kurumsal Bankacılık Pazarlama; Faik Tolga Çember ise Danışmanlık Hizmetleri Satış departmanına müdür olarak atandı.