enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
34°C
Bursa
34°C
Açık
Pazar Açık
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C

TSKB’de yeni atamalar

TSKB’de yeni atamalar
A+
A-

TSKB’DE YENİ ATAMALAR

TSKB’nin yönetim yapısında yeni atamalar ve görev değişiklikleri gerçekleşti. Bilinç Tanağardı, Özlem Bağdatlı ve Poyraz Koğacıoğlu Genel Müdür Yardımcısı kadrosuna,  Tolga Sert ve Hüseyin Gürel ise Direktör kadrosuna atandı.  

28.04.2022 tarihinde Yönetim Kurulu kararı ile Kamuyu Aydınlatma Platformu‘na (KAP) yapılan açıklamada  TSKB’de (Türkiye Sınai Kalkınma Bankası) yeni atama ve görev değişiklikleri gerçekleşti.

TSKB’nin Genel Müdür Yardımcısı kadrosuna terfien atanan Bilinç Tanağardı, Özlem Bağdatlı ve Poyraz Koğacıoğlu, Bankalar Kanunu’nda belirtilen yasal prosedür tamamlandığında yeni görevlerine başlayacaklar. Bilinç Tanağardı, Banka’nın bilgi teknolojileri, sistem destek ve kurumsal mimari fonksiyonlarından; Poyraz Koğacıoğlu yatırım bankacılığı hizmetlerinden; Özlem Bağdatlı ise insan kaynakları, hukuk işleri ve TSKB Vakıfları’ndan sorumlu olarak görevlerine devam edecekler.

Banka’nın direktör kadrosuna da iki yeni atama yapıldı. Tolga Sert, mali kontrol, hazine ve sermaye piyasası ile kredi operasyonlarından, Hüseyin Gürel ise finansal ve teknik danışmanlık ile danışmanlık satış faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Müdür kadrosu atamaları sonucunda ise Tulu Ertem Mühendislik Müdürü olurken Esra Bekircan, yeni kurulan Kurumsal Bankacılık Pazarlama; Faik Tolga Çember ise Danışmanlık Hizmetleri Satış departmanına müdür olarak atandı.