enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Cargill

Türk sinemasında “yeni yüzler”

Türk sinemasında “yeni yüzler”
416
A+
A-

Orçun Dökmen 18.03.1980 İstanbul doğumlu doktor ve öğretmen bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta ve liseyi öğrenimini Kadıköy de üniversite eğitimini Kıbrıs Doğu Akdeniz ünv radyo televizyon bölümünde tamamladı lise yıllarından beri tiyatro ve sinema aşığı bir insan olarak hep hayalinde yapmak istediği mesleğini gerçekleştirmiştir ve şuan yapımcı olarak İstanbul sektörde tanınan bir kişi olarak devam etmektedir.

Yeni sinema filmi

Düğün Hikayesi uzun metraj sinema filmi
çekimlerine İzmir ve çevresinde devam ediyor senaryosunu Mustafa Sevim yazdığı dram ve komedi ağırlıklı filmin yönetmenliğini Hüseyin Yılmaz yapmaktadır.

Filmin konusu : iki ailenin çocuklarının düğünü için başlattıkları komik bir okadar dram ağırlıklı düğün hazırlıklarını anlatan film ailelerin çocukların yapmak istedikleri herşeye engel koyarak gençlere fırsat vermeden aileler sanki çocukları değilde kendileri evleniyormuş gibi düğün hazırlıklarında ortalığı karıştıran mensur ailesinin yaptığı komik hazırlıkları anlatan bir film herkes gülmeye bir okadarda tebessüm etmeye davet ediyoruz film izleyicilerizin taktirine sunacağız biz çok beğendik umarım seyircide çok begenecek.

Bu arada çekimlerde bizlere destek olan İzmir halkına çok teşekkür ederim.
Yapımcılığını Orçun Dökmen yaptığı sinema filminde
Oyuncular
İbrahim Naci Öksüz
Serhat Ünal
Buse Sevindik
Kemal Ersürer
Mahmut Çınar
yer almaktadır.
Yapımcı Orçun Dökmen bu projeden başka daha yeni bir proje var onuda çok yakında çekeceğini söyledi ayrıca yapımcı Orçun Dökmen daha çok yeteneklere yer verdiğini ve gençlerin bu sektörde olması dile getirdi ve sektörde her zaman gençler yer bulmalı ve sanatın her dalında olmalılar yapımcı Haziran ayında yeni proje ile devam edeceğini dile getirdi.