enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5960
EURO
34,8231
Cargill

UYGAD Başkanı’ndan Büyük Çağrı

UYGAD Başkanı’ndan Büyük Çağrı
762
A+
A-

NERDESİNİZ “TAM VE ÖZGÜR TÜRKİYE!” DİYE HAYKIRAN, SOSYALİST, DEVRİMCİ, MUHAFAZAR VE MİLLİYETÇİ ÇEVRELER? NEREDESİNİZ?

Osman Kavala meselesinde,Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,en yüksek makamda bulunan ve çok bilgiye sahip biri olarak,gerekenleri söylemiştir.Bu konu da,Türkiye’de bulunan tüm partililer,kurumlar ve kuruluşlar olarak,tek yumruk olmamız gerekiyor..

Türkiye Cumhuriyeti’nin iç işlerine ve hukuk sistemine,mahkemelere gelerek baskı kurmak isteyen,karışan,istedikleri gibi karar verilmesini isteyen,sömürgeci mantığındaki ülkelerin,asıl amaçları,her geçen gün gelişen ve büyüyen ülkemizin,”Tam Bağımsız Türkiye” olmaması içindir..

En başta emperyalist ve sömürgeci Amerika’ya karşı olduğunu açıklayan,sosyalist,devrimci,milliyetçi ve muhafazakar çevrelerin,açık açık ve net olarak,tek tek ya da hep beraber açıklamalar yaparak,10 ülkenin büyükelçilerini protesto etmeleri gerekmiyor mu?

Tam Bağımsız ve Özgür Türkiye’yi, kimler neden istemiyor? 10 ülkenin açıklamasına açık destek destek verenler,ülke de euro ile dolar yükseliyorken,bunu fırsat bilerek Ak Parti iktidardan gitsin düşüncesindeler mi?Soros,Kavala üzerinden,bu kez kansız, yeni bir darbe mi planlıyor?

Halen yargılanan Kavala üzerinden yapılan ve ülke gündemine getirilmek istenilen gündem çabalarının asıl amacının,Türkiye’nin ekonomisinin tam bozulması,ülkede iç karışıklık çıkarılması,kaos ile anarşi oluşması,bir de 2023 hedeflerinden vazgeçilmesi olduğu gerçekleri değil mi?