enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4980
EURO
34,5503
Cargill

Yeniköy’de asfalt çalışmaları tamamlandı

Yeniköy’de asfalt çalışmaları tamamlandı
10
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Eylül 2022 yılında başlatılan alt yapı çalışmaları sona erdi. Tamamlanan asfalt çalışması ardından Bursa Büyükşehir Belediye ekipleri parke çalışmalarına başladı.

Eylül 2022’de Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Yeniköy’de başlatılan alt yapı çalışmalarının ardından geçtiğimiz hafta da üst yapı çalışmaları sona erdi. Asfalt çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri parke çalışmalarını sürdürüyor.

Orhangazi’nin en büyük kırsal mahallesi olan Yeniköy’de alt yapı çalışmaları yaz aylarında tamamlanmıştı. Eylül 2022’de başlayan alt yapı çalışmalarının ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri üst yapı, asfalt ve parke çalışmalarına da ağustos ayında başlamıştı.

ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Yeniköy’de aylardır devam eden üst yapı çilesi ekiplerin geçtiğimiz cumartesi günü asfaltlamaları tamamlamaları ile sona erdi. Ara sokaklardaki parke çalışmaları ise halen devam ediyor. Yeniköy Mahalle muhtarı Hasan Akoğlu, 15 Eylül 2022’de başladığımız altyapı ve üst Yapı çalışmalarını 28 Ekim 2023’te tamamlamış bulunmaktayız. Bize göstermiş oldukları desteklerden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ali Nur Aktaş’a Orhangazi belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın’a BUSKİ Genel Müdürü Güngör Güleç, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Boz ve ekibine, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu’ya, MHP İlçe Başkanı Sayın Halil Bozoğlu’na şahsım ve köyüm adına teşekkür ediyorum dedi.