enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5254
EURO
34,6155
Cargill

Yolun açık olsun Hürspor

741
A+
A-

Orhangazi’mizin Bursa birinci Amatör kümedeki ve grubunda sampiyonluğun en güçlü adaylarindan biri olan Hürspor 2-0 geriye düştüğü maçta oyun disiplininden kopmayarak tecrübeli kadrosu ile maçı 3-2 lehine cevirerek 3.cu haftayıda kayıpsız geride bırakarak gücünü teyit ettirdi..

TEBRİKLER

Mehmet Hocam ve talebelerine yönetime yalnız bırakmayan Orhangaz’ili taraftara.

Evet sevgili dostlar uzun bir aradan sonra 3.cu haftasına girdigimiz amator küme maclarında buluşmaya basladık.
Bugün bir daha gördük ki dostlar uzun süre bir araya gelip görüşmeselerde bir buçuk yıl sonra ilk kez bir araya geldiklerinde her şey eskisi gibi bıraktığımız yerden hiç kesintiye uğramamış gibi aynı heyecanla müthiş bir atmosferde ortamında devam ediyor..

Sporun insanları bir araya getiren mükemmel sosyal bir araç olduğunu bir kez daha anlıyoruz.
Tabi mutluluğumuzu heyecanımızı daimi kılmak için çok önemli olduğunu düşündüğüm içinde bulunduğumuz pandemi sürecini hatırlatmadan geçmek istemiyorum.
Bizleri üzecek sonuçlar yaşamamak adına lütfen tekrar o evdeki kapalı günlere dönmemek adına sadece biraz daha dikkat ederek maske kurallarına uymaya calışıp mutlulukların devamı için sabrederek yaşama devam edelim…

Bugün güzel bir havada seyirci coşkusuyla ilk dakikalardan itibaren kaçan bir penaltı dahil çok farklı kazanabileceği maçta HÜRSPOR 2 farkla geriye düşmesine rağmen sonrasında yakaladığı pozisyonları affetmeyip topu ağalarla buluşturup 1 farklı kazanarak hedefine ulaştı .
Hürspor camiasını tekrar tebrik eder şampiyonluğa giden yolların açık olmasını diliyoruz..
Siz sporseverlerin koronadan uzak sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir hafta sonu geçirmesi dileklerimizle…

Yazarın Diğer Yazıları