enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
Cargill

AK Parti gazileri unutmadı!

AK Parti gazileri unutmadı!
619
A+
A-

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle AK Parti Orhangazi ilçe teşkilatı, Gaziler Derneği ile Muharip Gaziler Derneği Orhangazi Şubelerini ziyaret edip buradaki gazilerin gününü kutladı. AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu ayrıca sağlık sorunları yaşayan Gazileri de evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini sundu.

AK Parti Orhangazi ilçe başkanı Gökhan Ulusu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler. AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve AK Parti Gazi ve Şehit komisyon Başkaları ile Orhangazi Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Halil Yavuz ile Muharip Gaziler Derneği Orhangazi Temsilcisi Halim Çokgüler’i dernek lokallerinde ziyaret edip Gaziler Günü’nü kutladı. Gökhan Ulusu ayrıca yöneticilerle birlikte de sağlık sorunları bulunan Gazileri evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

“GAZİLERİMİZ VE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE AK PARTİ SAHİP ÇIKIYOR”

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle de açıklamada bulunan Gökhan Ulusu,  “AK Parti olarak başımızın tacı şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için tüm imkânlarımızı seferber ettik” dedi. Ulusu sözlerini şu ifadelerine noktaladı; Ücretsiz seyahat, su ve elektrikte indirim kapsamlarını genişlettik. Emanetlerimize aylık, maaş ve tazminat hakkı verdik. Şehit yakınlarımızın istihdam hakkını 2’ye çıkardık. Eğitim ve öğretime tam destek sağlıyoruz. Bakım desteğini 2 katına çıkardık. Sağlıkta katılım payı ve ilave ücret alımını kaldırdık. Faizsiz konut kredisi imkânı sağladık. Gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Onlar için ne yapsak azdır dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.