AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı, Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol ve beraberindeki heyeti konuk etti. Ziyarette, iki ilçe arasında iş birliği olanakları ve ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik konular ele alındı.
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, Belediye Başkan Vekili İsmail Aydın, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Zeybek ve AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Tasar, Orhangazi’ye gerçekleştirdikleri ziyarette AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın tarafından karşılandı.
Ziyarette konuşan Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, iki ilçe arasında kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmek istediklerini belirterek,
“Orhangazi ile iş birliğimizi artırarak karşılıklı tecrübelerimizi paylaşmak istiyoruz.” dedi.
Karşılıklı fikir alışverişiyle devam eden görüşmede, belediyecilik çalışmaları ve ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Program sonunda AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Kestel heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yerel yönetimlerin dayanışma ve iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
