enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5941
EURO
34,7657
Cargill

Akşener’e : Köyümüz parsel parsel satıldı

Akşener’e : Köyümüz parsel parsel satıldı
609
A+
A-

İYİ Parti lideri Akşener, Orhangazi ziyaretlerine Yeniköy Mahallesi’nde devam etti. Akşener, burada köylülerin sorunlarını dinledi.

 

Yaşlı kadın Akşener’e, “Bizim köyümüz parsel parsel satıldı, satılmadık yer kalmadı, torunlarımızın hayalleri mahvoldu, seni bekliyoruz yakın bir zamanda” diye dert yandı.

50 senedir pazarcılık yaptığını söyleyen bir vatandaş ise, “Bu pazarlar ne olacak? İşler durdu, fiyatlar çok yüksek. Ne yapmamız lazım? Kalkacak mı pazarlar?” diye sordu.

“TERÖRİST OLDUNUZ, SONRA ANLAŞILDI Kİ ÖYLE DEĞİLMİŞ”

Akşener, pazarcı esnafına şu yanıtı verdi:

“31 Mart seçimlerine giderken domatesin pahalılığını sizden bildiler, terörist oldunuz. Sonra anlaşıldı ki meğerse sizden değilmiş, sonra teröristilk üreticilere gitti, onların da olmadığı anlaşıldı. Pazarı kapatarak iş olmaz. Esas mesele üretici mutsuz, siz satanlar mutsuz, tüketicisi mutsuz. Siz tüketiciyi ekonomik olarak bir noktaya getirirseniz, istihdam yaratırsanız, üretenin ürettiği malın girdilerine teşvik ederseniz sen de mutlu olursun, tüketici de mutlu olur, üretici de mutlu olur.”

İYİ Parti lideri Akşener ile karşılaşan 73 yaşındaki vatandaşın feryadı dikkat çekti.

“Köylü çocuğuyum, bütün hükümetleri biliyorum, 2-3 dönem de muhtarlık yaptım” diyen vatandaş, “Keşke bir şey bilmeseydim, angut olsaydım. Ama bildiğim için çok zoruma gidiyor. Bütün umudumuz sensin. “ ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: ,