enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5018
EURO
34,5754
Cargill

Demokratlar iftar programında buluştu

Demokratlar iftar programında buluştu
562
A+
A-

Demokrat Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı yoğun katılımla iftarda yerini aldı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt geleneksel iftar programı dolayısıyla Bursa’ya geldi. Demokrat Parti Bursa İl Teşkilatının Reşat Oyal Kültür Parkı içinde bulunan Ender Çay Bahçesi’nde gerçekleşti.
Demokrat Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı yoğun katılımla iftarda yerini aldı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Bursa’da

Demokrat Parti İl Teşkilatının düzenlediği iftara katılmak üzere Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Bursa’ya geldi.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Payitahtlarımızdan birisi olan Bursa’da olduğumuz için mutluyuz” dedi.
Arkadaşlarıyla, dostlarıyla ve dava arkadaşlarıyla beraber olduğunu belirten Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Mübarek günleri yaşıyoruz. İstiyoruz ki; muhteşem bir geçmişin içinden gelen bu ülke, muhteşem bir geleceği hep beraber ortaya koyabilsin” diye ekledi.
Gültekin Uysal, “Demokrat Parti olarak dün yaptık, bugün de yapabileceğimizin farkındayız” diyerek altını çizdi. Uysal, “O açıdan bu büyük ülkenin can alıcı, can yakıcı her meselesini çözmeye talibiz. Önümüzdeki süreç inşallah milletimiz için hayırlı olur” diye konuştu.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, şöyle devam etti:
“Türk demokrasisi olarak en zor sınavla karşı karşıyayız. Bu noktada da kurucu idaremizin ortaya koyduğu değerleri, inançları, felsefeyi tüm dava arkadaşlarımızla beraber yarına taşımak adına bir mücadele veriyoruz. Bu ülkenin refahı için bu mücadeleyi veriyoruz.
‘TÜRKİYE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ’
”Evlatlarımızın, insanlarımızın geleceğinden emin olabileceği bir Türkiye için mücadele veriyoruz. Birileri gözlerini kapatsa da birileri duymazdan gelse de bu problemler ortadadır. İktidarlar gelir geçer.