enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4919
EURO
34,5772
Cargill

Avalanche, 290 Milyon Dolarlık Teşvik Programını Duyurdu

Avalanche, 290 Milyon Dolarlık Teşvik Programını Duyurdu
398
A+
A-

Avalanche, Avalanche Multiverse lansmanını duyurdu. Program, 290 milyon dolar değerinde Avalanche’ın yerel kripto para birimi AVAX’tan dört milyona kadar coin tahsis edecek.

Avalanche, uygulamaya özel alt ağların benimsenmesini hızlandıracak bir teşvik programı olan Avalanche Multiverse‘ün lansmanını duyurdu. Bu çoklu evren teşvik programının arkasındaki amaç, Web3 geliştiricilerini Avalanche blok zincirinde alt ağlar geliştirmeye çekmek ve alt ağların genel olarak benimsenmesini hızlandırmaktır.

Program, yaklaşık 290 milyon dolar değerinde Avalanche’ın yerel kripto para birimi AVAX‘tan dört milyona kadar coin tahsis edecek. Bu fon, blok zinciri oyunlarını, merkezi olmayan finansı (DeFi)değiştirilemez tokenları (NFT) ve kurumsal kullanım durumlarını finanse etmek için kullanılacak.

Bu girişim, Avalanche ekibi tarafından henüz belirlenmiş bir bitiş tarihi olmayan devam eden bir girişim olacaktır. Avalanche, çeşitli projeleri desteklemek amacıyla girişimin altı aşamada gerçekleştirileceğini de belirtti.

Avalanche Foundation direktörü Emin Gün Sirer, alt ağların blok zinciri endüstrisini dönüştürecek bir sonraki büyük şey olduğuna inanıyor ve Avalanche’ın bu alanda önemli bir oyuncu olmasını istiyor.

Avalanche Multiverse; DeFi KingdomsAaveWintermuteJumCryptoGolden Tree Asset Management Securitize ve Valkyrie gibi dikkate değer birçok işbirlikçi tarafından yönetiliyor.

Ethereum yan zinciri Harmony üzerine inşa edilmiş bir oyna-kazan oyunu olan DeFi Kingdoms, girişimin bir parçası olarak kendi Avalanche alt ağını yarattı. Milyon dolarlık girişimden ilk yararlananlar arasında yer alıyor.

Avalanche’ın çekirdek geliştirme ekibi Ava Labs, kurumsal merkezi olmayan finans için özel olarak oluşturulmuş yerel Müşteri Tanıma (KYC) işlevleriyle entegre bir blok zinciri oluşturmak için diğer işbirlikçilerle birlikte çalışacak.

Avalanche, geliştiricileri ikinci kez teşvik ediyor. Geçen yıl DeFi projelerine odaklanan son 180 milyon dolarlık Avalanche Rush programı, AVAX fiyatının %113 artmasına neden oldu.