enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
17°C
Bursa
17°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
13°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Hafif Kar Yağışlı
12°C
Pazar Az Bulutlu
14°C

Yeni Parti Orhangazi İlçe Başkanlığından dayanışma kahvaltısı

Yeni Parti Orhangazi İlçe Başkanlığından dayanışma kahvaltısı
A+
A-

Yeni Parti Orhangazi İlçe Başkanlığının düzenlediği dayanışma kahvaltısı, partilileri ve vatandaşları bir araya getirdi. Programa belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Hafta sonunda gerçekleştirilen programa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Yeni Parti İl Başkan Yardımcısı Haşim Öztürk ve il yöneticileri katılım sağladı.

ZETEKS

Kahvaltıda Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı, Gemlik İlçe Başkanı Canan Bulut, Zafer Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Yüce ve yönetimi, BAL-GÖÇ Orhangazi Şube Başkanı Orhan Özaydınlı, ORGÖÇ Derneği Başkanı Kani Mestanlar ve yönetimi, Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kamil Sevinç ile mahalle muhtarları da yer aldı.

Programda konuşan Yeni Parti Orhangazi İlçe Başkanı Berna İl, katılımcılara teşekkür etti. İl, birlik ve beraberliğe önem verdiklerini belirterek dayanışmanın kendileri için en önemli güç olduğunu ifade etti.

#Orhangazi #SonDakika #Haber #Orhangazihaber #Avamhaber #Gündem #Siyaset #Ekonomi #Spor #Teknoloji