enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
CARGILL

AXE, Dogecoin için Tasarladığı Deodorantı Piyasaya Sürüyor

AXE, Dogecoin için Tasarladığı Deodorantı Piyasaya Sürüyor
305
A+
A-

Dünyanın en büyük vücut spreyi üreticilerinden biri olan AXE, daha önce Dogecoin için tasarladığı Dogecoin temalı deodorantı yeniden piyasaya süreceğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Dogecoin (DOGE) günü ilan edilen 20 Nisan tarihinde ünlü marka AXE, eğer Dogecoin 1 dolara çıkarsa kripto kokulu bir deodorant çıkaracağını ilan etmişti. O zamandan bu zamana henüz Dogecoin 1 dolar seviyesine çıkamadı ama AXE yine de bu deodorantı çıkarmıştı.

Bugün gelen duyuruya göre ise AXE, Dogecoin temalı bu kripto deodorantı yeniden piyasaya sürecek. Bu duyurunun DOGE topluluğunu çok mutlu edeceği aşikar olsa da Elon Musk‘ın Twitter’ı satın alma hamlesinden hemen sonra gelmesi bazı kişileri düşündürdü.

Dogecoin (DOGE) Temalı Kripto Deodorant

Dünya devi bir şirket olan Unilever’ın kişisel bakım tarafındaki bir markası olan AXE, ilk olarak piyasaya 100 adet deodorant kutusu ile tasarladığı Dogecoin Deodorantını sürecek.

Geçtiğimiz yıl belli bir sayıda ürettiği ve adını Dogecan: The Stick olarak belirlediği Dogecoin temalı deodorantı tüm Dogecoin fanatikleri alamadıkları için üzülmüşlerdi. Artık bu deodorantı alamayanlar da istedikleri takdirde DOGE temalı deodorantlarına kavuşacaklar.

Son olarak AXE tarafından yapılan duyuruya göre Dogecoin deodorantlarına sahip olmak isteyen kişiler, AXE tarafından verilen yönergelere göre önce bir kayıt yapmak zorundalar.