enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
33°C
Bursa
33°C
Açık
Pazar Açık
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C

Bay Kemal’in muhafazakarlarla helalleşme kararı .!..

A+
A-

Günaydın derler adama Kemal..
Türkçe ezanın üzerinden 91 yıl, Muhafazakar 1 Başbakan ile 2 Bakanını idam etmenizin üzerinden 60 yıl geçti…
PKK’lı 18 terörist milletvekilini ilk kez CHP listelerinden meclise taşımanızın üzerinden 30 yıl,
“başörtüsü zulmünüzün” üzerinden 40 yıl geçti..
Sol tarafını temsil ettiğiniz ve binlerce gencin kardeş kavgası ile biribirini kırdığı sağ-sol çatışmalarının üzerinden 50 yıl geçti..
28 Şubat darbenizin, İmam hatip ve Kur’an kurslarını kapatmanız ve seçilmiş başörtülü milletvekili için “şu kadına haddini bildirin” diyerek TBMM’den kovmanızın üzerinden 25 yıl geçti..
Başörtüsü yasağını kaldıran Ak Partiyi Anayasa mahkemesine götürmenizin üzerinden 8, muhafazakar Erbakan’ ın kurduğu 4 partiyi kapatmanızın üzerinden 45, kapatmaya muvaffak olamadığınız Ak Parti davasının üzerinden tam 13 yıl geçti..
Muhafazakar Cumhurbaşkanı seçtirmemek adına 367 garabeti ile anayasayı çiğnemenizin üzerinden 14 yıl geçti..
Yasalarımıza göre “zaman aşımı” süresi 5 yıldır..
Helalleşmek için sen bayağı bir geç kaldın..
Hem muhafazakarlar böyle ucuz numaraları yemezler, nitekim CHP’nin “çarçaf açılımı” yapmasının üzerinden de 13 yıl geçti uyanık Kemal..
Lakin ille de birileri ile Helâlleşmen gerekiyorsa “varlığını, her şeyini ve koltuğunu” borçlu olduğun şu iki kişi ile helâlleş..
1-Baykal
2- Nesrin…
Gerisi boştur..
Lafın çürüğüdür..
Seçim yatırımıdır, hamasettir vesselam..

Yazarın Diğer Yazıları