enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1705
EURO
34,9144
CARGILL

Bülent Bakış, adaylığını açıkladı

Bülent Bakış, adaylığını açıkladı
739
A+
A-

Orhangazi’nin tanınmış esnaflarından Bülent Bakış, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.Bakış, dinamik bir kadroyla kurum ve esnaflar arasında köprü görevi göreceklerini söyledi.

2022 yılı Mart ayında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine adaylığını açıklayan Bülent Bakış, geçtiğimiz akşam Salon Karaca’da düzenlediği bir etkinlikle yönetim kadrosunu kamuoyuna tanıttı.

Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için adaylığını açıklayan Bülent Bakış ekibi ile birlikte Salon Karaca’da düzenlenen bir program ile kamuoyunun karşısına çıktı. Düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP, İyi Parti, SP ve DP ilçe başkanlarının yanı sıra bazı STK temsilcileri  ve esnaflar  katıldı.

Aday listesi tek tek tanıtıldı

Programda daha sonra Bülent Bakış’ın yönetim listesinde yer alan isimler tek tek isim ve şirketleri okunarak katılımcılara takdim edildi. Tanıtımın ardından son olarak kürsüye gelen başkan adayı Bülent Bakış planlarını ve projelerini anlattı. 2022’de yapılacak olan seçimlerde yönetime ekibi ile birlikte talip olduğunu ifade eden Bülent Bakış, esnaflıktan aldığım ahilik terbiyesi ile siz esnaflarımızın başkanlığına beni ve ekibimi tercih ettiğiniz taktirde hizmette kusur etmeden, dürüst, ilkeli ve kaynaştıran bir anlayışla hizmet vereceğimize söz veriyoruz dedi. Esnafların baş tacı olduğunu ifade eden Bakış, göreve gelmeleri halinde esnafın değişen dünya ve ticaret şartlarına uyum sağlaması adına bir çok projemiz yer alıyor. Bunlardan en önemlisi esnafımızın pandemi ile birlikte artan internet satışları ve ulusal firmaların baskısından kurtarmak için esnafımızın dijital dünyaya geçişinde öncü olup, gerekli eğitimler, seminerler vermek sureti ile gelişimine katkı sağlamak olacak dedi. Bülent Bakış, 2 bini geçen üye sayısı ile birlik ve beraberlik içinde olduğumuz taktirde esnafımızın faydalanabileceği hafif ticari araç alımından, kullandığımız yakıta, elektrikten sağlığa eğitimden tatile kadar bir çok alanda indirimler almamız ve esnafımızın istifadesine sunmamız hiç de zor değil dedi. Esnafın ihtiyaç duyduğu ustalık ve usta öğreticilik gibi mesleki yeterlilik belge sorununu ortadan kaldırmak adına oda olarak tüm kurumlarla işbirliği içinde olacaklarının da altını çizen Bülent Bakış, olmazsa olmazlarımız arasında usta çırak ilişkisinin devamı adına devletimizin konu ile ilgili çıkarmış olduğu yasalar ve teşvikleri ailelere anlatarak orta okulu bitirmiş, liseye başlayan gençlerimizin sanatkarlarımızın yanında 4 yıl boyunca istihdamlarını sağlanması sureti ile hem lise mezunu hem de meslek sahibi olmalarını da sağlamak istiyoruz diye konuştu. Program Bülent Bakış’ın yaptığı konuşmanın ardından sona erdi.

ETİKETLER: