enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9612

CHP bu kez daha istekli : Emin adımlarla geliyoruz

CHP bu kez daha istekli : Emin adımlarla geliyoruz
699
A+
A-

CHP Orhangazi İlçe Örgütü’nün dün düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısına katılım yoğun oldu.

CHP milletvekilleri, il örgütü yöneticileri, STK’lar ve çok sayıda partilinin katıldığı kahvaltı programında zorlukların birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşılacağı bunun için de tek çıkar yolun CHP’den geçtiğini vurguladılar.

Saat:11.00 de Nadır Osmanlı Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Kayışoğlu, Yüksel Özkan, Orhan Sarıbal’ın yanı sıra CHP İl Başkanı İsmet Karaca, Başkan Yardımcısı Murat Öztürk ve yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, STK’lar ve çok sayıda partili ve Orhangazili katıldı.

“Emin adımlarla geliyoruz”

Kahvaltıda konuşan ve katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Ender Teke, “22 ay boyunca sürdürdüğümüz görevimizde pandemi dolayısıyla bir araya gelemediğimiz partililerimizle böyle bir organizasyonda birlikte olmaktan mutluluk duyduk.

Görevde olduğumuz sürece gerek ülke genelinde gerekse ilçemizde her geçen iktidarın itibar kaybettiğini, Cumhuriyet Halk Partisi’nin de halkımızın gözünde yüceldiğini görüyoruz. Hatalarımızdan ders alıp emin adımlarla başa geliyoruz. Pandemi süreci sebebi ile kongrelerimizi ertelediğimizden görev süremiz uzadı. İnşallah bunca yıl halkı basiretsiz bir biçimde yöneten iktidarın gittiğini, yerel yönetimin herkesin gıpta ile baktığı CHP yönetimi ile değiştiğini görevde olduğumuz bu süre içinde göreceğiz” dedi.

“Haksızlığın hukuksuzluğun önünde duracağız”

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Orhangazi CHP İlçe Örgütü’nün düzenlediği dayanışma kahvaltısının önemine değinerek, “”Bize de yapıldığı üzere bu iktidar tarafından mubah görülen haksızlığın hukuksuzluğun önünde, Orhangazi İlçe Örgütümüzün de dediği gibi birlik, beraberlik ve dayanışma ile duracağız. Bunun için omuz omuza verip milletimizin hak ettiği CHP iktidarını ülke genelinde de yerelde de başa getireceğiz” dedi.

“CHP bu kez daha istekli”

Kahvaltıda konuşan CHP İl Başkanı İsmet Karaca, “Bursa’da yönetim anlayışı ile CHP her geçen gün yükselen ivmesini katlamayı sürdürüyor. Aynı yükseliş Orhangazi’de de aynı doğrultuda seyrediyor. CHP bu kez her zamankinden daha istekli. Bu isteği bu gün Orhangazi’de de görmek bizleri çok memnun etti” dedi.

“Yaraları saracak tek çare CHP”

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Kayışoğlu, “Orhangazi’nin belli başlı geçim kaynağı zeytin. Ama artık kara elmas yüzleri güldürmüyor. Çünkü gelir gideri karşılamıyor. Bir zamanlar hasat zamanı düğününü yapan üretici şimdi sadece ‘Bir dahaki sezona ayakta kalabilir miyim?’ hesabı yapıyor. Bu gidişata dur diyecek, milletimizin yaralarını saracak tek çare CHP ve artık herkes biliyor” dedi.

“Bu millet artık her şeyin farkında”

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal CHP’nin bu ülkenin mihenk taşı olduğunun herkesçe anlaşıldığını belirterek, “Eskiden CHP’ye karşı yıkanmış zihinler ile çok sık karşılaşırdık. Ama şimdi bakıyoruz ki köylüsünden çiftçisine, işçisinden emeklisine, öğretmeninden polisine her kesim CHP’nin iktidarını istiyor. Yıllardır sosyal haklarından mahrum bırakılmış ve tüm bunların sorumlusu CHP olarak lanse edilmiş bu millet artık her şeyin farkında. Kimin kendisi için, kimin cebi ve yandaşları için uğraştığının farkında bu millet” dedi.

“Milletimiz partisine sahip çıkıyor”

CHP Milletvekili Yüksel Özkan Türk milletinin CHP’ye sahip çıktığını belirterek, “Orhangazi İlçe Örgütü tarafından düzenlenen bu birlik beraberlik ve dayanışma programı gerçekten de son günlerde ihtiyacımız olan en önemli olgu. Bu güne kadar tüm çabalarımızın meyvesini alıyor, halkımızla bir olup birlik olup gerçek gücümüzü hissettiriyoruz. Bu hissiyat ile aziz milletimizin de bize olan güveni arttı ve artık partisi olarak benimsediği Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkıyor” dedi.