enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
Cargill

Cumhuriyet Halk Partisi Sahada…

Cumhuriyet Halk Partisi Sahada…
1.192
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Odalar ve dernekler ziyareti sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl ilçe Başkanlığının düzenlediği dernek ve Odalar ziyaretine ilçe başkanı sayın Kemal Torun ve yöneticiler ve geçmişte yöneticilik yapmış yoneticiler katıldı ve Bursa Milletvekili genel başkan başdanışmanı Sayın Orhan Sarıbal katılımıyla gerçekleştirildi.

Yenice Mahallesi delegesinin cenazesine katılım sağlanıp akabinde süpürtü Mahallesi ve Eymir mahallelerinde vatandaşla tarım politikaları üzerine Sayın vekil diyaloglarda bulundu köylülerin sulama ve tarım sıkıntılarını dinledi vatandaşın tarım girdilerinin ve akaryakıt girdilerinin çok yüksek seyrettiğinden dolayı tarım yapılamaz hale gelmiştir topraklarımızı bir bir terk ediyoruz ekemiyoruz serdenişlerinde bulundular ektiklerinin de para etmediğini ,değerini bulmadığını ,beyan ettiler .köylülerde bir an önce değişim ve dönüşüm havası vardı haydi seçime der gibi…

Köylü milletin efendisidir. Köylü Chp iktidarına hazır.

İnegöl Ziraat Odası Başkanı’nı makamında ziyaret…

Ziraat Odası Başkanı Sloganımız, biz üretmesek ülke aç kalır.
İnegöl ile alakalı sıkıntılar dinlendi. Onunda tarım girdilerinde ve akaryakıt gübre maliyetlerinde artışların hat safada olduğunu dile getirdi vekil dinleyip notlarını aldı. İnegöl’ün gelecekte tarım politikalarıyla ilgili bir sürü projelerinin olduğu değişim ve dönüşüm sonrası İnegöl tarımda şahlanacak dedi. bu güzel diyalogdan hoş sohbetten sonra ev sahipliğinden dolayı başkana teşekkür ederek ayrıldı. Şoförler Odası ziyaret edip ve Şoförler Odası esnafının sıkıntıları dinlendi başta yakıt ve diğer masrafların arttığını bununda halka yansıdığını dile getirdiler. Kahveciler Odası ziyareti yapıldıktan sonra Kahveci odası esnafının sıkıntısı dinlendikten sonra İnegöl Kamyoncular Kooperatifi başkanı ziyaret edildi.

İlçe başkanı Kemal Torun ve Sayın vekil köylülerle ve odalarla oda başkanlarıyla esnaf ziyareti ile aldığı notlarını değerlendirmek üzere partide bir basın açıklaması yaparak bunları halkla, kamuoyuyla basında paylaştı.

İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi
İlçe başkanlığı