enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4336
EURO
34,4500
Cargill

Depodaki yangın evin çatısına sıçradı

Depodaki yangın evin çatısına sıçradı
651
A+
A-

Ortaköy mahallesinde  bir depoda çıkan yangın , yanındaki evin çatısına sıçradı. Yangında can kaybı yada yaralanma olmazken , alevlere teslim olan depo ile çatının bir kısmı kullanılmaz hale geldi.

Olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi’ye bağlı Ortaköy mahallesinde İsmail Karaman’a ait evin yanında bulunan depodan  henüz bilinmeyen bir nedenle alevler yükseldi. Deponun iç kısmından başlayan ve kısa sürede büyüyen alevler daha sonra evin çatısına sıçradı.

Yangına ilk müdahale o anda evde bulunan İsmail Karaman ve çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı, büyük paniğin yaşadığı o anlarda çevrede bulunan vatandaşlar kendi imkanları ile çıkan yangını söndürmeye çalıştı, daha sonra ihbar üzerine Ortaköy’e Orhangazi’den çok sayıda itfaiye ile 112 sağlık ekibi yönlendirildi.

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri depoda çıkan ve daha sonra evin çatısına sıçrayan yangını söndürmek için büyük çaba sarf ederken , alevler ekiplerce kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü.