enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488

Orhangazi’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Orhangazi’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı
572
A+
A-

2015 yılında hükümet tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Resmi Gazetede yayımlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü, bu yıl 6. kez kutlandı.

Orhangazi’de “Muhtarlar Günü” dolayısıyla tören yapıldı.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkan ve Camikebir Mahallesi Muhtarı Kadri Ergen tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Emniyet Müdürü Nail Dalsar ve muhtarların hazır bulunduğu törende, Ergen tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı.

Muhtarlar daha sonra Orhangazi Kaymakamlığı ve Orhangazi Belediyesi ile ortaklaşa Orhangazi Nadır Sosyal tesislerinde düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Orhangazi Belediyesi Nadır sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıda, Muhtarlar dernek Başkanı Kadri Ergen, Muhtarlar gününde bizlerin her zaman yanında olan Kaymakamımıza Orhangazi Belediye Başkanımıza ve kurumlarımıza teşekkür ederim dedi.19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltı programına Kaymakam Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti ilçe Başkanı Gökhan Ulusu, Emniyet Müdürü Nail Dalsar, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Kaymakamlık, Belediye Meclis üyeleri, Müdürler ve Mahalle Muhtarları katıldı.Nadır Tesislerindeki kahvaltı programında Kaymakamlık tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kahvaltı Sonrası Belediye Ziyareti

Muhtarlar gününde bir dizi ziyaretler sırasında Muhtarlar Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamımda ziyaret etti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ 19 Ekim Muhtarlar gününde muhtarlarımızı Belediyemiz de misafir ettik.Muhtarlarımızla hem sohbet ettik hemde mahallelerimiz ile ilgili sorunlarını dinledik. Düzenli olarak her Cuma bir mahalle diyerek gezdiğimiz tüm mahallelerimizde sorunları yerinde dinleme fırsat buluyoruz. Bugün de muhtarlarımızın öncelik olarak yapılması gereken hususları notlarımız arasına alarak en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza başlayacağız.

Muhtarlarımız ile aramızdaki mesafe sadece bir telefon kadar olduğunu hatırlatarak sadece bugün değil her gün beraberiz. Bizlerin tek bir hedefi var, o da tüm mahallelerimizdeki sorunları öncelik sırasına her göre en kısa zamanda çözüme kavuşturmaktır. Gerek Hükümet kanadı ile gerek yerel yönetimler olarak her zaman yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta ilçemizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.